Gold-Vit D3+K2 (30 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition Gold-Vit D3+K2 30 kap.
Ár: 4 390 Ft
Egységár: 146,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

GOLD-VIT D3+K2 VITAMIN 30 KAPSZULA

Az Olimp Gold-Vit D3+K2 2 tápanyag a D-vitamin és a K-vitamin egyesítésével a csontok, fogak és keringési rendszer védelmére és erősítésére. Megelőzi a rákot! Védi az immunrendstózert!

Az Olimp Gold-Vit D3+K2 Flow Caps Liquid Technology™ kapszula azoknak készült, akik hatékonyan szeretének vigyázni egészségükre. A Flow Caps Liquid Technology™ kétrészes kapszula folyékony hatóanyagot tartalmaz, legtöbbször olaj, olajszerű formában a maximális felszívódás, biohasznosulás és magas minőség megörzése érdekében. Egyedülálló zárási rendszere csökkenti az oxidációs hatásokat. Ennek eredményeként használatkor nem tapasztal semmilyen kellemetlen ízt és szagot.

A D3 vitamin elősegíti a kalcium gyors felszívódását a csontokba. A legújabb vizsgálatok azt mutatják, hogy a D3-vitamin is támogatja az egészséges inzulinháztartást és a glükóz metabolizmusát, így pozitív hatással van az immunrendszer működésére.

K2-vitamin, hasonlóképpen előnyös a csont- és érrendszer egészségeségének területén. A K-vitamin elengedhetetlen az egészséges erős csont mátrix kialakulásában. A csont minősége függ a benne lévő K-vitamin mennyiségétől.

Javasolt használat:

Napi 1 kapszula étkezések között. Ha növelni szeretné a dózist, konzultáljon kezelőorvosával!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények