Elasztikus csuklószorítós edzőkesztyű (Memphis 1) (pár)

 / 3.6 11 vélemény
BioTech USA Elasztikus csuklószorítós edzőkesztyű (Memphis 1) pár
Ár: 3 390 Ft
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Biotech edzőkesztyű gumis csuklószorítóval

  • tartós, erős kivitelben készülő kesztyű
  • széles, gumis, tépőzárral rögzíthető csuklószorítóval
  • erős bőr tenyérrel

Az edzőkesztyű méretének kiválasztását a méretválasztó táblázat (katt ide) alapján tudod megbecsülni. Nem pontos mérés, de közelítő becslésnek jó.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2019-07-03
Sziasztok.Engem érdekelne a táplálkozási része is a dolognak ,ha esetleg emailben el tudnátok küldeni azt nagyon megköszönném. szabe@live.com . Amúgy a héten kezdtem el ezt a típusú edzést.Egyenlore nagyon tetszik. Én csinálom a kardió részét is. Azért is lennék kíváncsi az egész tervre. Előre is köszönöm a választ. Pár hét múlva meg írom a saját tapasztalataimat.

válasz
2019-07-09
Szia!

Keress rá a Sárga Kapszulára pdf formátumban az interneten, abban minden benne van.

Vevővélemények

BioTech USA csuklószorítós edzőkesztyű
2015-10-14
M-es méretű kesztyűket szoktam hordani, mivel ez a méret szokott megfelelni a kézméretemhez. Ebben az esetben is az M-es méretet választottam. Teljesen jól illeszkedik nem lóg és nem is szűk még az ujjközöknél sem. Tetszik, hogy fekete a tenyere, így kevésbé látszik meg rajta a kosz, mint a fehér tenyerű kesztyűkön. Mosás után sem zsugorodott össze, ami jó hír mivel már jártam így más gyártó kesztyűjével. A varrásai jók, a tépőzár széles és erős. Nincs rajta levételt segítő spárga, amit én személy szerint nem bánok. Tartósságáról sokat nem tudok írni mivel még nem olyan rég használom, nekem eddig semmi gondom nincs a termékkel.
Nekem bevált
2015-11-01
Nekem ez a kesztyű jött be a hasonló árkategóriás kesztyűk közül, fontos, hogy legyen csuklószorítója, ezt a tépőzár segítségével olyanra húzod, amilyenre szeretnéd. Nekem hiányzik az újakról a levétel segítő kis hurok, de ezt megoldottam úgy, hogy cipőfűzőből varrtam rá magamnak. Jó anyag, nekem kb 1-1,5 évet bír ki heti 3-4 edzés mellett.