Csuklószorító (pár)

 / 4.8 52 vélemény
Scitec Nutrition Csuklószorító pár
Ár: 1 995 Ft
2 100 Ft
Megtakarítás:105 Ft 5%
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Csuklószorító

Ismered az érzést, amikor pl. egy keményebb nyomásnál a csuklódat is gyenge pontnak érzed? Egy jól feltekert, erős csuklószorító kilókban mérhető változást is jelenthet egy fekvenyomás esetében példáiul. Ha pedig érzékeny, fájós csuklód van, akkor egyenesen kötelező eleme kell hogy legyen az edzőfelszerelésednek!

"Feltehetően összeszedtem egy zavaró csuklósérülést (forgatásra, nyomásra alkar/csukló-fájdalom), hála a kicsi ízületeimnek. Ám a diéta kellős közepén nem eshetek ki az edzésből 1-2 napnál több pihenőre, így beruháztam egy ilyen csuklószorítóra, miután a fáslizás nagyjából zéró eredményt hozott. Ezzel viszont 90%-ban fájdalommentesen tudtam újra edzeni és a csuklóm is lassú, de folyamatos javulásnak indult végre, köszönhetően annak, hogy leveszi róla a terhelést. Nekem életmentő volt, de preventív jelleggel is hordani fogom ezek után mindig, hogy ne gyilkoljam meg idő a csuklóm."

Amennyiben tehát már kialakult csuklóproblémákkal küzdesz - vagy csak meg akarod előzni azokat -, mindenképpen érdemes megfontolni egy jó csuklószorító használatát. Meglátod, ég és föld lesz a különbség az edzéseid során!

Termékadatok

A csuklószorító 8 cm széles, és 48cm hosszú, de természetesen nyújtható, gumírozott anyagból készül, és tépőzárral rögzíthető.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-11-28
2100 forint egy par vagy, 2100 egy darab?

válasz
2016-12-01
Szia!

Természetesen párra értendő.

Vevővélemények

Nekem bevált
2015-04-06
Stabilan tartja a csuklot rendessen. az igaz hogy kicsit szokatlan elősször hogy nyom a varrás egy kicsit. én már észre sem veszem hogy nyomna. Csak ajánlani tudom!
Életmentő
2015-06-03
Feltehetően összeszedtem egy zavaró csuklósérülést (forgatásra, nyomásra alkar/csukló-fájdalom), hála a kicsi ízületeimnek. Ám a diéta kellős közepén nem eshetek ki az edzésből 1-2 napnál több pihenőre, így beruháztam egy ilyen csuklószorítóra, miután a fáslizás nagyjából zéró eredményt hozott. Ezzel viszont 90%-ban fájdalommentesen tudtam újra edzeni és a csuklóm is lassú, de folyamatos javulásnak indult végre, köszönhetően annak, hogy leveszi róla a terhelést. Nekem életmentő volt, de preventív jelleggel is hordani fogom ezek után mindig, hogy ne gyilkoljam meg idő a csuklóm.
Nagyon jó!
2016-02-14
A brutal-os csuklószorítómat cseréltem le erre és ez sokkal jobb. Vastagabb, erősebb, nagyobb stabilitást ad a csuklónak és a tépőzár is sokkal jobb rajta ezáltal jobban bírja a strapát. Ajánlom mindenkinek, ennyi pénzért ráadásul szerintem ajándék.
Ez már kellet
2017-03-30
Amikor arra került a sor, hogy több kilóval edzek, mint a megszokott, sajnos a csúklóm nem birta. Mindenképp kellett vennem csuklószorítót. Jó döntés volt. Bátrabban növelem a súlyokat, és már nem fáj a csúklóm sem. Strapabíró, erős anyaga van, jól néz ki :) Maximálisan megvagyok elégedve vele.
Bevált
2017-08-04
Pont azt nyújtja amit kell. Fekvenyomásnál adott súly felett már éreztem, hogy kellene valami és ez a darab árban és funkcióban is azt nyújtja amit kell. Nekem mindenképp hüvelykujj beakasztós kellett. Ajánlott, masszív darab.