Neoprén csuklótámasz tenyérvédővel (db)

 / 4.0 1 vélemény
Body-Sculpture Neoprén csuklótámasz tenyérvédővel db
Ár: 2 300 Ft
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Neoprén csuklótámasz tenyérvédővel

A neoprén csuklótámasz használata könnyebb sérülések, zúzódások esetén javasolt. A neoprén, anyagának köszönhetően megtartja a test által termelt hőt. Elősegíti a testrész regenerálódását, valamint véd a további sérülésektől. A tenyérvédő része segít a teljes tenyér megtámasztásában. A termék méret nélküli, melyet tépőzár segítségével helyezhetünk fel és állíthatunk a kívánt méretre.

Adatok: Anyaga: 66% neoprén, 34% nylon

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2020-04-02
Én úgy látom hogy a legpozitívabb oldala a legnegatívabb is egyben. Az emberek hirtelen (valamilyen ismeretlen, varázslatos, már-már mágikus okból kifolyólag) rákaptak a vitaminokra. A gyógyszertárakban nincs C-Vitamin és itt is nagy hiány van belőle. Pozitív dolog hogy végre nem kell rájuk erőszakolni a vitaminszedést, viszont a negatív oldala ennek az hogy nehéz hozzájutni. A kedvencem a Biotech USA MSM-es C-Vitamin por ára 300ft-al megnőtt. :( Érdekes hogy akik eddig csak röhögtek azon akik vitaminokat vesznek (és szednek) most valamiért kifosszák a gyógyszertárakat és a webshopokat. Ami számomra pozitív még hogy a város nincs telezsúfolva embertömegekkel. Az embereknek most van idejük megállni és magukkal foglalkozni.

válasz
2020-04-03
Szia!

Teljesen igazad van, be is írtam kommentbe a cikk alá, hogy ebben a nehéz helyzetben ez is az egyik pozitív oldala a dolognak. És igen, biztos sok helyen van hiány most vitaminból, nálunk azrt van még bőven, ez például biztosan: Vitamin C-1000 Bioflavonoids. Az árak sajnos azért emelkedtek, mert az alapanyagárak növekedése miatt a gyártók megemelték az áraikat.
"Érdekes hogy akik eddig csak röhögtek azon akik vitaminokat vesznek (és szednek) most valamiért kifosszák a gyógyszertárakat és a webshopokat. "...teljesen igazad van ebben is! És köszönjük az észrevételt, remélem tudtam segíteni!

Vevővélemények

Nem rossz szorító.
2016-04-20
Nem innen rendeltem, de innen lett volna, csak nem volt. Volt már egy ilyenem, de most kezdtem el használni, ezért vettem még egyet, hogy párban legyenek. Jól tart és az én vékony csuklómra jobb, mint a merev fajták. Ha megszorítom, nem csúszik el erős izzadás hatására sem. Sajnos könnyen szöszölődik az anyaga, ahová tapasztani lehet, így a tépőzár sajnos hamar elkezd engedni. Megoldottam plusz tépőzár felvarrással. Így kellene alapból gyártaniuk, mert enélkül sajnos hamar használhatatlan lesz. Így amúgy még durvábban tart, hogy van rá varrva plusz tépőzár. Engem zavar az ujj bedugós rész, ezért eleve nem úgy használom, hanem lentebb teszem ezt a részt részt, ráfogok, és úgy tekerem fel. Funkcióját ígyis betölti, ahogy kell. Vastag csuklójúaknak nem ajánlom, mert ahhoz rövid. Nekem kb 17cm a csuklóm körmérete, így nekem ideális. Csak azért kap 4 csillagot, mert plusz tépőzár nélkül hamar használhatatlan lenne.