Csuklószorító (Bedford 6) (pár)

 / 4.9 41 vélemény
BioTech USA Csuklószorító (Bedford 6) pár
Ár: 2 590 Ft
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Biotech USA Csuklószorító

Igazi "Brutalos" bandázs, az igazán brutál edzésekért! Annyiban a közelmúltban átalakult, hogy már nem Brutal felirat van rajta, hanem Biotech USA!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2016-02-07
Hello!Adódott egy problémám és a segítségetekre lenne szükségem.Francia rúd helyett én egyenes kétkezes rúddal álló bicepszezek és a csuklóm alatti rész kikészült nyilal bele edzés közben illetve másnap is.Azlenne a kérdésem hogy erre a problémára egy csuklószorító kellene?Pontosabban néztem is egyet ez a scitec nutrition 2100 forintos csuklószorítója a kék színű vagy pedig ez a bioteches.Melyik lenne megfelelőbb számomra?Ellőre is köszi a választ.

válasz
2018-02-05
Szia!

A Biotech-es Csuklószorító rugalmasabb, jobban nyúlik, a Scitec-es Csuklószorító viszont merevebb. A csuklódat mindkettő jól fogja tartani, de az alap problémát nem fogják megoldani. Ha nem bírja a csuklód az egyenes rúddal való edzést akkor franciára kellene váltani, a súlyt arra is fel tudod rakni.

Vevővélemények

Nagyon megfogja a csuklót
2013-02-21
Nagyon jó ez a bandázs! Nagyon megfogja a csuklót, sokszor annyira meghúzom, hogy a vérkeringésem áll el és még semmit sem nyúlt! A legjobb nekem a francia rúdnál és a félkezes bicepsznél. Ezeknél sokat segít!
tökéletes fogja a csuklóm, bírja a szorítást
2015-03-11
Teljesen megvagyok vele elégedve, tökéletes fogja a csuklóm, bírja a szorítást, több hónapja használom és jele sincs szakadásnak vagy egyéb hibának.
Nagyon jó!
2015-03-29
Főképp fekve nyomáshoz használom, nagyon jól tartja a csuklómat. Kb fél éve van meg kicsit már meg nyúlt, és a tépőzár is kezd elgyengülni de ennek ellenére kiválóan tart még mindig!
Nagyon jó
2015-06-23
Nagyon elégedett vagyok vele, kb 2 éve vettem az elsőt, heti 5ször járok edzeni és szinte minden gyakorlatnál rajtam van és most érett meg a cserére. Tehát elég tartósnak mondanám. Nagyon jól tartja a csuklómat, a tépőzár is erős. Amióta használom nem fáj a csuklóm, csak ajánlani tudom mindenkinek.