Creatine Ethyl Ester (120 kap.)

 / 4.0 2 vélemény
Nutrend Creatine Ethyl Ester 120 kap.
Ár: 4 900 Ft
Egységár: 40,83 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nutrend: Creatine Ethyl Ester

  • nem vizesíti az izmokat
  • alfa-liponsav: fokozott energia termelés, erős antioxidáns
  • hozzáadott B6 vitamint tartalmaz.
  • nem okoz emésztési problémát, izomgörcsöt vagy kiszáradást.

A CREATINE ETHYL ESTER (CEE) egy speciális kreatin formula - észterifikációs kreatin - mely stabilabb, jobban felszívódó és hasznosuló kreatint takar. Mivel vízben jól oldódik, termék nem tart vissza jelentős mennyiségű vizet az izmokban és a hagyományos kreatin monohidrát mellékhatásai sem jelentkeznek. A kreatinnal való szervezeti feltöltés is sokkal hatékonyabb a régi formulával összehasonlítva. A legújabb kutatások szerint az észterrel dúsított kreatin hatásfoka 30-40-szer jobb. A hatást javítja a hozzáadott α-liponsav (energizál és segíti a szervezeti regenerációt) és a B6 vitamin (fontos szerepet játszik az energia termelésben és az izomfehérje építésben).

Alkalmazás:

Állóképességet igénylő sportolóknak. Teljesítmény, dinamika és kirobbanó erő fejlesztésre. Intenzivitás és állóképesség javításra. Erőszint növelésére az izmokban. Energizálásra. Minőségi izom építésre. A szervezeti regeneráció fel-gyorsítására.

Javasolt használat:

Intenzitás fokozására izomtömeg növelésére - 3-6 kapszula 45-60 perccel edzés előtt. Regeneráció felgyorsítására: 3-6 kapszula röviddel az edzés vége után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-17
Üdv!
Ha ez jobban hasznosul mint a monohydrát, akkor ebből kevesebb is elég?
Azt tudom, hogy kell kiszámolni, a súlyomhoz képest a monohydrát adagot, de ha ez a termék jobban felszívódik, számomra evidens lenne, egy kisebb adag ugyanahhoz a hatáshoz. Köszi!

válasz
2014-12-18
Szia!

Elvileg igen, gyakorlatilag ugyanazt a szedési protokollt érdemes követni. Így fejti ki a maximális hatását a tapasztalataink alapján. Ha csak pótló jelleggel alkalmazod, hatásosabb lesz valószínűleg, mint a monohidrát.

Vevővélemények

Ethyl ester por mellé vettem kiegészítésnek.
2014-12-01
Ethyl ester por mellé vettem kiegészítésnek hogy a munkahelyemen a porral ne kelljen szenvedni. Ezt csak bevittem magammal és a 2 étkezés előtt 10-15 perccel 10-10 szemet vettem be. Nekem sajnos nem használt hiába "ettem" 1,5 hónap alatt 3 dobozzal + mellé 600g ethyl ester port. Részemről ennyi volt a kreatinnal való kísérletezgetés az árából inkább veszek tömegnövelőt/fehérjét :)