Kre-Alkalyn (120 kap.)

 
Trec Nutrition Kre-Alkalyn 120 kap.
Ár: 10 290 Ft
Egységár: 85,75 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Kre-Alkalyn (120 kapszula)

A Kre-Alkalyn® a kreatin-monohidrát egy fejlesztett formáját tartalmazza puffer formában, ami a közönséges kreatinnál sokkal jobb abszorpciós képességgel rendelkezik, így az izomszövetben való koncentrációjának megnövekedéséhez vezethet. A kreatin alapvető szerepet játszik az izom-összehúzódás erejéért, energiájáért és sebességéért felelős nagy energiájú ATP molekula (foszfát) termelésében. A Kre-Alkalyn® kiegészítőt testépítőknek ajánljuk az izomtömeg növelés-, valamint erő és állóképesség növelés időszakára, valamint súlyemelést és gyors mozgást végző sportolóknak, a lehető legmagasabb fizikai teljesítmény elérése érdekében.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi adag: 2 kapszula 2-szer egy nap.

Edzés napon: I. adag (2 kapszula) reggel, kb. 30 perccel az első étkezés előtt, II. adag (2 kapszula) kb. 30 perccel az első edzés előtt.

Edzés nélküli napon: I. adag (2 kapszula) reggel, kb. 30 perccel az első étkezés előtt. II. adag (2 kapszula) kb. 30 perccel az utolsó étkezés előtt.

A kiegészítőt kb. 300 ml vízzel kell bevenni.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-09-10
Sziasztok!
53 kg-s 27 éves nő vagyok, kissé kezdő sportoló. Vastagbélgyulladással küzdöm, ezért nem ehetek cukros, édesítős dolgokat, de szeretnék egy kicsit hízni, szálkásodni, ill. szereteném ha edzésnél több energiám lenne. Tudnátok nekem ezt a kapszulát ajánlani? Van-e bármilyen mellékhatása a bélre, gyomorra? Mennyit kell szednem? Alvásban gátol?

Köszönettel:
Rita

válasz
2018-02-05
Szia!

Bár a Kre-Alkalyn elvileg a hagyományos kreatinoknál jóval kíméletesebb az emésztőrendszerre nézve, én még ezzel sem adnám meg az esélyét annak, hogy fokozódjanak a panaszaid. Nem befolyásolja egyébként az alvást, semmilyen stimuláns hatással nem bír. Esetleg mérsékelt mennyiségű ginzeng adhat egy kis plusz energiát, én ezzel tennék egy próbát. Viszont a ginzeng enyhén stimulál, tehát ha az elalvással nehézségeid vannak (és úgy egyébként), a késő délutáni, esti órákban kerüld a szedését.

Vevővélemények