Mega Kre-Alkalyn (80 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
Scitec Nutrition Mega Kre-Alkalyn 80 kap.
Ár: 5 690 Ft
5 990 Ft
Megtakarítás:300 Ft 5%
Egységár: 71,12 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Mega Kre-Alkalyn

Fejlett puffer-rendszerű kreatin

pH-HELYES KREATIN

A KRE-ALKALYN egy szabadalmaztatott kreatin-fajta, amely „pH-helyes”, puffer-rendszerű formában tartalmazza a kreatint, és így lelassítja a pH-érzékeny kreatin konverzióját haszontalan kreatininná. A MEGA KRE-ALKALYN egy 12 feletti pH-értékű kreatin-termék, mivel egy szabadalmaztatott előállítási metódussal van szintetizálva, ami megváltoztatja pH-értékét. Ezzel az a cél, hogy stabilabbá, és a test számára hatékonyabban elérhetővé tegyék. A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található.

Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz. A MEGA KRE-ALKALYN a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

A kívánt hatás elérése érdekében legalább 3 kapszula bevétele ajánlott naponta, elsősorban közvetlenül az edzés előtt és azt követően, valamint étkezés előtt a nap bármely szakában.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-25
Szia!
Lehet szedni nitrox therapyval együtt edzés elött?

válasz
2017-04-27
Szia!

Szerintem az úgy már sok kreatin lenne: használd vagy az edzés után turmixoddal, vagy az edzés előtti étkezéssel együtt inkább.

Vevővélemények

Nekem bevált, ha tehetem csak ezt fogom használni!
2014-02-14
Nekem bevált, ha tehetem csak ezt fogom használni!