Mega Kre-Alkalyn (120 kap.)

 
Scitec Nutrition Mega Kre-Alkalyn 120 kap.
Ár: 6 925 Ft
7 290 Ft
Megtakarítás:365 Ft 5%
Egységár: 57,71 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Mega Kre-Alkalyn

Fejlett puffer-rendszerű kreatin

pH-HELYES KREATIN

A KRE-ALKALYN egy szabadalmaztatott kreatin-fajta, amely „pH-helyes”, puffer-rendszerű formában tartalmazza a kreatint, és így lelassítja a pH-érzékeny kreatin konverzióját haszontalan kreatininná. A MEGA KRE-ALKALYN egy 12 feletti pH-értékű kreatin-termék, mivel egy szabadalmaztatott előállítási metódussal van szintetizálva, ami megváltoztatja pH-értékét. Ezzel az a cél, hogy stabilabbá, és a test számára hatékonyabban elérhetővé tegyék. A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található.

Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz. A MEGA KRE-ALKALYN a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

A kívánt hatás elérése érdekében legalább 3 kapszula bevétele ajánlott naponta, elsősorban közvetlenül az edzés előtt és azt követően, valamint étkezés előtt a nap bármely szakában.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-10
Helo!
Ezt a terméket szeretném alkalmazni most leginkább erő növelésre.
Edzés előtti és edzés utáni turmixom én állítom össze és ezek nem tartalmaznak kreatint egyáltalán.
93 kg vagyok.
Szerinted mennyit és mikor szedjek be ebből a kreatinból?
Köszi!!

válasz
2014-12-11
Szia!

"A kívánt hatás elérése érdekében legalább 3 kapszula bevétele ajánlott naponta, elsősorban közvetlenül az edzés előtt és azt követően, valamint étkezés előtt a nap bármely szakában."

Tehát 3-3 lenne előnyös, főleg felkelés után és edzés után, pihenőnapokon az edzés utáni adagot egy szénhidrátos étkezés közben ajánlott bevenni napközben valamikor.

Vevővélemények