Alkaly-X (660 gr.)

 / 3.4 7 vélemény
Scitec Nutrition Alkaly-X 660 gr.
Ár: 8 290 Ft
Egységár: 12,56 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ALKALY-X

Fejlett Kre-Alkalyn® kreatin teljesítményfokozó

A KRE-ALKALYN egy szabadalmaztatott kreatin-fajta, amely „pH-helyes”, puffer-rendszerű formában tartalmazza a kreatint. A KRE-ALKALYN egy 12 feletti pH-értékű kreatin-termék, mivel egy szabadalmaztatott előállítási metódussal van szintetizálva, ami megváltoztatja pH-értékét. Ezzel az a cél, hogy stabilabbá, és a test számára hatékonyabban elérhetővé tegyék. A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található.

Az izomsejtek több kreatint képesek tárolni, mint amit napi étkezésekkel bevihet az ember, valamint amit a test maga elő tud állítani. Ha az étrendedet kiegészíted ALKALY-X-szel, izomzatod több kreatint fog tárolni. A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

Az ALKALY-X-ben megtalálható számos más, népszerű sport-étrendkiegészítő hatóanyag is, mint például az arginin és a taurin aminosavak, valamint a béta-alanin. A béta-alanin egy nem-esszenciális aminosav, amit az izomsejtek használnak a karnozin-szintéziséhez. A karnozin magas koncentrációban található a vázizomzatban, elsődlegesen a legerősebb, II-es típusú, gyors összehúzódásra képes izomrostokban. A karnozinszint növelése táplálékkiegészítéssel egy növekvő népszerűségnek örvendő gyakorlat tájékozott atléták és testépítők körében.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

1 adag Alkaly-X italpor 500 ml vízben feloldva fogyasztandó edzés előtt vagy közvetlenül edzés után.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, illetve mogyorót feldolgozó üzemben készült! A termék módosíthatja egyéb gyógyszerkészítmény felszívódását és hatását! A béta-alanin bizsergető érzést okozhat a bőr felületén.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-23
Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit jelent az az “egy adag“, hány grammot? Köszönöm

válasz
2016-02-23
Szia!

Egy adag mérete: 33 g | 3/4 adagolókanál.

Vevővélemények

Elmegy...
2016-03-21
Edzés előttre iszom. Minimális erőt dob pluszba de ezen kívül nem volt sok hatása. Viszont ahogy írja a termékleírás, a bőr felületén tényleg megjelent a bizsergető érzés, ami engem eléggé zavar de ahogy elkezdtem edzeni, általában többnyire elmúlt. Aki szereti magát szadizni annak lehet bejön, de szerintem scitec kínálatában is vannak sokkal jobb kreatinok.