Krea-Drive (120 tab.)

 
Pro Nutrition Krea-Drive 120 tab.
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 29,92 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pro Nutrition Krea Drive

Több erő és több izom – legyőzhetetlen csapat gigantikus izomtömegért! Kombináld a kreatint a sejtvolumenizáló pumpáló hatásával. A forradalmi 11,5 pH alkalin környezetet teremt s így a gyomorsav nem támadhatja meg a kreatint, mely sértetlenül jut el a sejtekhez. Azonkívül az alkalin környezet elősegíti a szervezet általános egészségét.

Szeretnél nap mint nap úgy nézni ki akár egy testépítő versenyzés közben? A Krea-Drive termékkel ereid feltűnőbbek lesznek, izmaid feszesebbek és teltebbek – hatalmas szénhidrát mennyiség és felesleges zsírréteg nélkül.

A kreatin az izmok egyik fő energiaforrása. Volumenizálja az izmokat és csökkenti a tejsav raktárakat. Támogatja a fehérjeszintézist és stimulálja a növekedési hormon kibocsátását (különösen a fiatalok esetében). Bizonyos kutatások megfigyelték, hogy a kreatin fogyasztása során csökken az LDL koleszterin és más szív meg vérkeringési problémák veszélyes tényezői.

A kreatin monohidrát tulajdonképpen tiszta kreatin, melyhez víz molekula kötődik, tehát minden egyes kreatin monohidrát 88% tiszta kreatint és 12% vizet tartalmaz. A legelterjedtebb keatin formula és a kutatások többsége a kreatin monohidrátot vette alapul.

Felhasználási javaslat:

Az edzések napján fogyasszon 4 kapszulát 30 perccel az edzés előtt, 6 héten keresztül. A szabad napokon fogyasszon 2 kapszulát reggel és 2 kapszulát lefekvés előtt. A 6 hét leteltével szakítsa meg a termék fogyasztását 2-4 hétig.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2010-05-29
Mennyi ido mulva kezd hatni?

válasz
2010-05-29
Feltöltéses szintentartásos kúra esetén 10 nap elteltével már érezhető a hatása.

Vevővélemények