Kre-Alkalyn® 2500 Mega Caps (120 kap.)

 / 5.0 5 vélemény
Olimp Sport Nutrition Kre-Alkalyn® 2500 Mega Caps 120 kap.
Ár: 7 215 Ft
8 990 Ft
Megtakarítás:1 775 Ft 20%
Egységár: 60,12 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Kre-Alkalyn® 2500 Mega Caps

A Kre-alkalyn egy szabadalmaztatott kreatin forma, amelyet a hagyományos kreatinnál tízszer hatékonyabban szívódik fel, hasznosul.

A legtöbb kreatin termék az inzulin csúcson keresztül hat, és ennek eléréséhez szénhidrátra van szüksége. Ha fontosnak tartod, hogy a szénhidrátból történő zsír vagy víz felvétele nélkül jusson kreatin a szervezetedbe, akkor megtaláltad a megolást.

A Kre-alkalyn a kreatin különleges fajtája: a kreatinhoz való hidrogén hozzáadásával és 12 pH értékre való beállítással jön létre. A két eljárás következményeképpen a Kre-alkalyn vízben és zsírban is oldódik, így simán áthatol a sejtmembránon inzulin felszabadulás és veszteség nélkül. Így tízszer hatékonyabb a hagyományos kreatinnál, azaz 1g Kre-alkalyn 10g kreatin monohidrátnak felel meg, a közönséges kreatinnal szemben, amely a vízzel (H2O) lép reakcióba és kreatininné oxidálódik.

Adagolás

Edzésnapokon: 1-2 kapszula reggel és 1-2 kapszula edzés előtt.

Pihenőnapokon: 1-2 kapszula reggeli előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-01-04
Kedves Shop Builder Dolgozó(k)!
Kreatin kúrámba Kre-Alkalyn, Creatin Magna powert, Creatin phoshatot gondoltam. Fehérjének 100% Whey Proteint, vitamin készítménynek meg Olimp Vita-Min Multiple sport-ot.
Ezek összekombinálásában, adagolásában kérnék tőletek segítséget, ill. kreatinból egyszerre mehet a 3, vagy külön toljam le őket.
Válaszotokat előre is köszönöm!

válasz
2017-01-05
Szia!

A kúrád a következőképpen nézzen ki: egy hétig szedd a testsúlyod harmadának megfelelő mennyiséget. Tehát h 90 kiló vagy, akkor 7 napi 30 gramm az adag. Ezután felezd le ezt a mennyiséget és ezt szedd 3 hónapig, ez tesz ki egy kreatinkúrát. A nagyobb mennyiség miatt por állagú kreatinnal érdemes az első 7 napot megcsinálnod, utána pedig mehetnek a kapszulázottak.

Vevővélemények

határozottan jó
2016-05-09
Én tömegnövelő étrend, multivitamin, tejsavó fehérje és karnozin mellé kezdtem el szedni és igen látványos erőszint növekedést produkált ami véleményem szerint izom tömegben is megmutatkozott, egyik ismerősöm aki pár hónapja nem látott azzal köszöntött amikor újra találkoztunk, hogy "de megnőttél" :) . A hagyományos monohidráttal szemben nekem nem bántotta a gyomromat és az, hogy nem kell az inzulincsúcs elérését tippelgetni külön főnyeremény. Nálam egy hátránya volt ami minden kreatin formulánál eddig és jelen esetben itt erőteljesebben jelentkezett, hogy a kúra utolsó harmadában húzódásra hajlamosabbá váltak az izmaim, de lehet, hogy csak én öregszem :) .Mindent összefoglalva én kiváló kis formulának tartom főleg úgy, hogy én egy nehezen fejlődő típus vagyok, (még a kezdetek kezdetén a 180-as magasságomhoz voltam 49 kg :) ) és az ára sem az egekben van, ajánlani tudom mindenkinek.
Szuper!
2016-08-21
Erőben sokat dobott rajtam. A monohidráttal szemben nagy előnye, hogy szénhidrát helyett, vízben is nagyon jól oldódik, így a kockahas is megmarad és az izomtömeg is növekszik, a gyomrot sem készíti ki, továbbá nagy könnyebbség, hogy nem kell méricskélni a port, kapszulás formában könnyen adagolható. Kis szünet tartása után biztosan veszek még belőle.