Kre Alkalyn® Caps (240 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
EFX Kre Alkalyn® Caps 240 kap.
Ár: 11 590 Ft
Egységár: 48,29 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Kre Alkalyn® Caps

Kre-Alkalyn® a világ egyetlen kreatin terméke, amelynek pH értéke 12 fölött van, mert molekulája raktározott adalékokkal van szintetizálva, amely egy szabadalmaztatott eljárás. Ennek eredményeképpen teljesen stabil marad és NEM ALAKÍTJA át a kreatinint FOLYADÉKKÁ, mielőtt az izmokhoz kerül! Szinte minden sportoló ismeri a kreatin hihetetlen pozitív hatásait, mind az erőszint, mind pedig az izomtömeg növelésében, melyet az ATP szintézis segítségével ér el.

Használat:

2 kapszula naponta.1 edzés előtt,1 edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-23
Sziasztok,
A második dobozzal szerettem volna rendelni, de írtátok nem tudtok a szállítótól rendelni. Mit tudnál ajánlani folytatásként helyette? Üdv.

válasz
2018-02-05

Vevővélemények

Hatása: teljesen tiszta, szálkás izomzatot tudsz vele építeni
2010-06-14
Ha hobbigyúrós vagy, ez nem a te terméked. A jelszó a Kre-Alkalynnal: kitartás, kemény edzés, türelem.


Aki már az első hét után növekedést akar látni a tükörben, annak ott vannak a monohidrátok, foszfátok, stb.


Vázolom: 8-10 hetes kemény edzésprogram (heti 3 tömbösített, min. 2 órás edzésekkel), helyes étrend, vitaminok, egy fehérjekiegészítő. E mellé szedtem, csak edzésnapokon a Kre-Alkalynt. Nem tudom erősebbe e a hatása, ha minden nap szeded, ajánlva csak edzésnapokra van, én ezt tartottam.


Hatása: teljesen tiszta, szálkás izomzatot tudsz vele építeni, zsírosodás kizárva. Az első edzésnapod reggelén érdemes ráállni a mérlegre, és ha a látvány is számít, akkor az első edzés előtt egy fotót megereszthetsz. A mérleg minden héten egy picit többet mutatott, de külsőre szembetűnő változás csak a 6. hét környékén mutatkozott, és a 9. héten már szépen kikerekedtek azok a formák, amikben hittem, hogy el tudom érni.


A végeredmény: plusz 3 kiló tiszta izomtömeg, és masszív erőbeli fejlődés.


Abszolút hozta amit vártam tőle, visszaesést nem tapasztaltam, persze szigorú karbantartás mellett. Csak ajánlani tudom!