Creatine pH-X (210 kap.)

 / 4.5 43 vélemény
BioTech USA Creatine pH-X 210 kap.
Ár: 6 290 Ft
Egységár: 29,95 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine pH - X

Pufferelt kreatin hagyományos kapszulában.

1 ADAGBAN (5 kapszula):

  • 3000 mg pufferelt kreatin

A napi adag Creatine pH-X 3000 mg pufferelt kreatint tartalmaz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT: Fogyasszon naponta 5 kapszulát 30 perccel edzés előtt. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-08-29
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan érdemes ezt a terméket és a multiprot szedni? mind a kettőből rendeltem. Főleg az érdekelne, hogy reggel hogyan érdemes a ph-x-et. Nálam így indul a reggel--> rögtön felkelés után víz + 100g zabpehely+1 banán és ezután 1-2 órával 4-5 tojásrántotta + tk kenyér. Melyik előtt vegyem be a kreatin kapszulát? A trumix vagy a tojás előtt?Előre is köszi a választ.

válasz
2016-08-31
Szia. Igen. 4x2 szemet szedj, egyet ébredés után, még kaja előtt, aztán még egy étkezés előtt, edzés előtt, és edzés után. Pihenőnapokon étkezések előtt szedd elosztva kettesével. A reggeli turmixba nagyon kéne fehérje (vagy lehet, te írtál korábban ugyanezzel kapcsolatban és akkor ott már elmondta a kollégám ezt :) )

Vevővélemények

Kiválóan működött!
2017-11-18
A feltöltéses szakaszt monohidráttal csináltam majd munkahelyi praktikumok + a gyomorsav állósága miatt miatt átálltam erre (edzés utániba+amikor úgy adta az élet ment még a monohidrát is mellé). A sima ajánlott dózis nekem nem volt elég, olyankor éreztem, hogy "nem vagyok betöltve". A 95kg-ommomhoz 30 szem kellett egy napra (szétosztva nyilván), ami csak elsőre volt rémisztő de amúgy semmi xtra (még a vitaminok 11 szeme mellé sem). Nos amikor magadtam a szervezetnek ezt a 30-at az viszon ütött mint Rocky! Majd minden egyes izomcsoportom 15-30% közötti erőnövekedést értem el a 2,5 hónapos kúra alatt (persze kaja+edzés rendben!). Nagyon jó érzés volt, hogy ami pár hete nem ment ki 1x se, most azzal "szériázom". Most kicsi pihenő és már alig várom a következő kúrát :-)