Colostrum Caps (60 kap.)

 
Swanson Colostrum Caps 60 kap.
Ár: 3 210 Ft
Egységár: 53,50 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Colostrum 480mg (60caps)

A kolosztrum a szülést követő néhány napban termelődő előtej. Ezt követően képződik a már teljesen folyékony állagú és fehér színű anyatej. Minden édesanya tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az anyatej gyermeke számára.

A kolosztrum rendkívül tápláló hatása mellett nagy mennyiségben tartalmaz immunbiológiailag (a szervezet védekező rendszere szempontjából) hasznos anyagokat. Az előtejben jelenlévő hatóanyagok sehol máshol nem találhatók meg ilyen magas, tökéletesen harmonikus koncentrációban.

Bebizonyították, hogy a kolosztrum alkotóelemei az emberi bélrendszeren keresztül bejutnak a véráramba, valamint azt is, hogy ezek az elemek felszívódnak és megfelelően hasznosulnak az emberi szervezetben.

Napjainkban újra egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kolosztrum, immáron étrend-kiegészítők formájában. A kolosztrumból készült termékekről elmondható, hogy a világon egyedül ezek tartalmaznak szájon át bevehető immunglobulint, és ez az egyetlen anyag, amivel egyszerre többféle, a szervezetben már megtalálható, immunbiológiailag hasznos fehérjét szájon át lehet a szervezetbe juttatni.

Tudományosan is igazolt hatása, hogy hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez, így egészségünk megtartásához.

OÉTI bejegyzési szám: 5624/2009.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények