CLA Super (60 g.k.)

 / 4.4 23 vélemény
VitaKing CLA Super 60 g.k.
Ár: 2 590 Ft
Egységár: 43,17 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

CLA Super- konjugált linolsav

A CLA természetes formájában különféle húsokban és sajtokban található meg, és fogyasztható el. Ezen élelmiszerek jelentős mértékű feldolgozását megelőzően, az átlagos étrend jóval több CLA-t tartalmazott mint napjainkban. Mára leghatékonyabb módon a kiegészítők szedésével érhető el e fontos zsírsav ideális szintje.

A CLA - konjugált linolsav - egy esszenciális zsírsav, így nélkülözhetetlenül fontos tápanyag szervezetünk számára.

Tudományosan is igazolt tény, hogy a CLA (konjugált linolsav):
  • kedvező hatással lehet a zsír/izomszövet arány alakulására,
  • csökkentheti a szövetek között felhalmozódó zsír mennyiségét.

Ezen tulajdonságainak köszönhetően elősegítheti a fogyást, emiatt előszeretettel fogyasztják a túlsúlyuktól megszabadulni kívánó emberek. Rajtuk kívül a testépítők egy része is kiemelkedően fontosnak tartja, hiszen számukra is igen fontos, hogy miképp változik testükben a zsír és az izom aránya./p>

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség 2 gélkapszula.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-17
Sziasztok! Napi 2x adagot, hogy érdemes bevenni? Az világos, hogy étkezések közben/után, de egyszerre vagy mondjuk 1 reggel, 1 ebédkor? (vagy este lefekvés előtt érdemesebbe gy napközbenivel?) Köszi a segítséget, Marci

válasz
2017-08-22
Szia Marci!

A nap folyamán bármikor beveheted, szétosztva, nincs benne stimuláns, ezért nem írták rá, hogy mikor szedd be. Én azt ajánlom, hogy 2 helyett 3-as vegyél be belőle, olvastam egy csomó kutatást a CLA-val kapcsolatban, és ezek többsége azt írta, hogy a CLA 3 gramm felett fejti ki hatását.

Vevővélemények

Újra
2017-03-21
Eljött az újabb adag rendelési ideje :) Most már 1000%-ra tudom mondani, hogy diéta és edzés mellé a legjobb barátom. Olyan helyekről tűnik el a felesleg, amivel még kőkemény diétával is csak birkóztam. Nagyon nagyon ajánlom mindenkinek :)