CLA + Green Tea (180 g.k.)

 
Trec Nutrition CLA + Green Tea 180 g.k.
Ár: 8 990 Ft
Egységár: 49,94 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CLA & Green Tea (180 kapszula)

CLA & Green Tea egy természetes termék, mely a súlycsökkenést segíti. Nemcsak a nem kívánt zsírszövettől szabadít meg, hanem egyben segít fenntartani egy egészséges és fitt szervezetet. A kiegészítő fő eleme a CLA (konjugált linolénsav) és a Green tea (zöld tea kivonat). Mindkét összetevő termogenikus tevékenységet (emeli a test hőmérsékletét) és lipotróp tevékenységet (feloldja a zsírmolekulákat) mutat, melyek kedvezően befolyásolják a zsír eltávolítását a testből. A kiegészítő rendszeres szedése megállíthatja a zsírsejtek képződését és fejlődését, különösen a has, a derék, a csípő és a comb környékén. Ez karcsú, vékony alakot eredményezhet. Tanácsolt stimuláló egy alacsony kalóriájú diéta, mely felgyorsíthatja a súlycsökkenés folyamatát, és egy közepes intenzitású fizikai tevékenység, mely megnöveli a zsírégetési folyamatot.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Naponta 3-szor 1 kapszula közvetlenül étkezés után,200-300 ml folyadékkal. A legjobb eredmény érdekében alkalmazd a terméket 6-8 hétig.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-09-15
Szia!
Rendszeresen futok/kerékpározom de a has/derék tájon levő "Úszógumit" nem igazán sikerül ledolgoznom!Ajánlott volna ezt a terméket megpróbálnom?
Rendszeresen szedek Guaranát és Athro Guardot!
Előre is köszi
Jani

válasz
2018-02-05
Szia!

Guarana-val ne kombináld ezt a terméket, hiszen a zöld tea kivonata is tartalmaz koffeint.

A legfontosabb a megfelelő étrend, ennek hiányában sem ez, sem a Guarana nem fog segíteni. Klikk: Diétával kapcsolatos alapismeretek

Továbbá egy átfogó ismeretanyag az egész témakörben: Sárga Kapszula

Ezeket olvasd el, legyen rendben az étrend. Ha ez oké, ez a termék sokat segíthet a céljaid elérésben.

Vevővélemények