Zinc Lozenges (30 r.t.)

 
VitaKing Zinc Lozenges 30 r.t.
Ár: 990 Ft
Egységár: 33,00 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Vitaking Zinc Lozenges / Cink rágótabletta (60)

Testőrünk, a cink

Az amerikai Clevelandi Egyetem új vizsgálata alapján kimutatták, hogy napi kb. 100mg cink bevétele a nátha időtartamát 7,6 napról 4,4 napra csökkenti. A Texasi Egyetem kutatói már 1984-ben hasonló eredményre jutottak. Azon betegek, akik napközben két óránként egy-egy (23mg-os) cink tablettát kaptak, egy hét múlva 86%-ban egészségesek voltak, míg azoknál, akiknek cink nélkül kellett boldogulniuk, ez az arány mindössze 46%-volt.

Ahhoz, hogy a cink a teljes hatását ki tudja fejteni, a tabletta szedését már a betegség első tüneteinek megjelenésekor el kell kezdeni. A mennyiség is fontos. Naponta 4*25mg vagy 2*50mg alatt nincs látványos hatása. Akik ennél kevesebbet szednek, nem éreznek különösebb hatást.

A tudósok most próbálják megfejteni ezt a hatást. Tudjuk, hogy a cink erősíti az immunrendszert, de valószínűleg ez mellett meg is támadja a náthát okozó rhinovírust, és zavarja annak osztódását.

Különleges hatása van az emberi immunrendszerre, és nem helyettesíthető más nyomelemmel. Minél kevesebb a cink az ember szervezetében annál gyengébb vagy gyengébb lesz az immunrendszere. A cink serkenti a lymphocyták és a phagocyták termelődését és működését. A phagocyták szerepe, hogy egyesül a mikróbákkal és az idegen anyagokkal és káros hatásuktól megszabadítja azokat.

Forrás: Rasso Knoller: Egészséges élet nyomelemek segítségével ISBN 9639519766

  • A cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez, valamint fontos szerepe van a szervezet természetes védekező rendszerének működésében
  • Védi a sejteket és a szöveteket a káros oxidatív hatásoktól
  • Hozzájárul a bőr egészséges szerkezetének fenntartásához, valamint a haj, a bőr és a köröm egészségének megőrzéséhez
  • Szükséges a normál sejtosztódáshoz
  • Elősegítheti az egészséges csontrendszer kialakulását és fenntartását
  • A cink hozzájárulhat az idegrendszer normál működéséhez és a szellemi teljesítőképességhez
  • Fontos antioxidáns tápanyag

Ezen termékünk igazán különleges, hisz nem sima tablettákat tartalmaz a doboz. Ez a verzió szopogatós cink tabletta, mely sokkal hatékonyabb a hagyományos cink tablettáknál. Közvetlenül a száj nyálkahártyán szívódik fel, így még jobban védi az immunrendszert a különféle vírusos megbetegedésektől, hiszen egyből a problémás területet védi.

Kellemes íze van a tablettáknak, így gyermekeknek is nyugodtan odaadhatjuk. Finom, enyhén citromos íze van a terméknek. Ha gyermeke eddig nem is volt hajlandó megenni a tablettákat, ezt garantáltan szeretni fogja. Mivel nem kell egyben lenyelni, így sokkal könnyebben fogyasztható a gyerekeknek is.

OÉTI bejegyzési szám: 6316/2009.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények