Chitosan LipoSan Ultra (500 mg) (90 kap.)

 / 3.0 1 vélemény
VitaKing Chitosan LipoSan Ultra (500 mg) 90 kap.
Ár: 4 290 Ft
Egységár: 47,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Chitosan LipoSan Ultra 500mg

A kitozán napjaink kedvelt kiegészítője. Meszes héjú állatok, rákok (pl. homár vagy garnéla), csigák páncéljában, egyes sajtokban és kis mennyiségben élesztőben és gombákban is megtalálható.

Napjainkban az élethez szükséges hatodik létfontosságú elemként tartják számon a fehérjék, a zsírok, szénhidrátok, az ásványok és a vitaminok után.

A kitozán egy természetes, emberi fogyasztásra alkalmas rostanyag, számos jótékony hatással rendelkezik. A gyomorba kerülve folyadékot vesz fel és egy zselatin-szerű anyaggá alakul.

Közvetlenül étkezés előtt célszerű bevenni, bő folyadékkal. Mivel ez egy rostszerű anyag, ezért érdemes a nap folyamán növelni a folyadékmennyiséget. Fogyasztása kúraszerűen javasolt. Ha Ön allergiás a meszes héjú állatokra, ne használja.

Termékleírás összecsukása »



Kérdések


Vevővélemények

Csak óvatosan a Chitosannal!
2015-10-06
Az emésztőrendszerben a zsírmegkötő anyagok a hasznos zsírok, olajok felszívódását is gátolják, tehát a zsírban oldható vitaminokét, ásványi anyagokét egyaránt. Ezért a reggeli "fő" étkezéshez - ami a napi vitamin adag bevételét is jelenti - nem fogyasztom Ilyenkor mehet a sajt és a lenmagolaj is. 10 óránál előbb, de inkább csak a déli étkezést megelőzően, főleg ha nem tudok elég "tiszta" ebédet, vacsorát fogyasztani akkor érdemes bevenni. Fogyókúrában - megfelelő kalóriastop esetén hatásos, főleg annak akinek a zsírbontással vannak problémái.