Fat Blocker (100 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Pro Nutrition Fat Blocker 100 kap.
Ár: 3 900 Ft
Egységár: 39,00 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Pro Nutrition Fat Blocker

A chitosan kémiailag egy glikoprotein rost (kitin), amit különböző rákok páncéljából nyernek. A különleges ebben a rostban, hogy kb. 5-7-szer annyi táplálékból származó zsírt tud megkötni, mint a saját tömege (sokkal többet mint más rostanyagok). Ez a lekötött zsír emészhetetlenné válik a gyomorban a szervezet számára, és az elfogyasztott zsír, a testen való elraktározódás nélkül távozik a megemésztett táplálékkal. Valódi “zsírmágnesként” tartják számon.

A testzsír és koleszterol csökkentésére ajánlott, ugyanakkor növeli az erőt és támogatja az immunrendszert.

Felhasználási javaslat:

A Pro Nutrition Fat Blocker termékből 2-3 kapszula étkezés előtt. Bármilyen tápanyag fogyasztása a Chitosan bevitele után 2 óra elteltével ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-11-20
Kérdésem, hogy kolin-inositol hatóanyagú zsírégetővel (pld. XS Super Fat Burner) szabadon párosítható-e. Továbbá, hogy kell-e vele szünetet tartani, vagyis ciklizálni a szedését. (Ha jól tudom, kolin-inositol folyamatosan szedhető, az eddig is hatott kiegészítőként, de ha lehet ezt is szedném mellé.) Illetve vitaminok, ásványi anyagok és gyógyszerek felszívódását lassítja-e - vagyis oda kell-e figyelni, mikor szedem be. (Mert ha gátolja az azért gond, hiszen a mikrotápl. kiegészítők étkezéssel beviendők ugye, ez pedig étkezés előtt szedendő, épp hogy étkezés közben fejtse ki a hatását.)

válasz
2014-11-20
Szia!

Ezt csak alkalomszerűen szabad szedni. Mondjuk egy csalóétkezés alkalmával, akkor kihajtja belőled, amire nincs szükséged. Ez egy speciális rostanyagot tartalmaz, amely befolyásolhatja a gyógyszerek felszívódását, hatását, tehát igen, mindenképpen figyelembe kell venni a szedési időpontokat.

Vevővélemények

2012-01-20
Napi három étkezés előtt két-három órával. 3 hete szedem, úgy néz ki, hogy lehet vele csalni a kajánál. De szem előtt kell tartani a felszívódást. Amit még észrevettem, hogy ha vettem be ilyet akkor az alkohol sem olyan erősen hat.