Slim Max 3 (90 kap.)

 / 3.5 2 vélemény
ActivLab Slim Max 3 90 kap.
Ár: 2 440 Ft
Egységár: 27,11 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Slim Max 3

Segítség a hatékony fogyásban:

  • szabályozza a testsúlyt
  • csökkenti az étvágyat
  • segíti a fogyást
  • megelőzi a jo-jo hatást

Az Activlab Slim Max 3 -garantált fogyás - egy táplálék-kiegészítő, azon hölgyeknek, akik fogyni szeretnének, ill. meg akarják tartani vékony, csinos alakjukat. A táplálék három fő összetevője (kitózán, króm, lecitin) segítenek felvenni a harcot a túlsúly ellen, ill. az ahhoz kapcsolódó problémákkal szemben, gyorsítják a zsír anyagcserét. A fogyókúrás diéták alapja, hogy kevesebbet eszünk, ezáltal azonban kevesebb tápláló anyagot juttatunk a szervezetünkbe. Annak érdekében, hogy testünk megfelelően működjön ezalatt a nehéz időszak alatt, termékünkhöz C-vitamint és krómot adtunk, melyek ugyancsak segítik a zsír energiává alakulását. Ezáltal biztosak lehetünk benne, hogy a küzdelmünk egy vékonyabb, csinosabb testért sikeres lesz.

Használata:

2 kapszula egy órával étkezés előtt, reggelente és délben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-02-07
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Slim max milyen hosszú ideig szedhető? Van megkötés? A kitozán és a zsírban oldodó vitaminok miatt kérdezem. Tényleg melyek a zsírban oldodó vitaminok, és mennyi idő kell a felszívódásukhoz? Köszi!

válasz
2010-02-07
A-D-E-K vitamin, ezek oldódnak zsírban. Nyilván pótolni kell őket egy megfelelő vitamincsomaggal. Egyébként használata kizárólag alkalomszerűen javasolt, kúránként nem több, mint 3-4 hétig alkalmazva - vagy alkalomszerűen nagy zsír-és kalóriatartalmú étkezés előtt - mivel az esszenciális zsírsavakhoz és a zsírban oldódó vitaminokhoz is kapcsolódik. Kedvezőtlen hatásokat eredményezhet, ha megfosztjuk szervezetünket ezektől a létfontosságú tápanyagoktól.

Vevővélemények

Hasmenést okozott
2010-02-07
A használója leállt vele mert hasmenést okozott neki.

Az étvágyát valóban csökkentette.