Protein Chips (40 gr.)

 / 4.8 8 vélemény
Scitec Nutrition Protein Chips 40 gr.
Ár: 590 Ft
Egységár: 14,75 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Protein Chips

A chips, mint harapnivaló, ma már az átlagember egyik fő eledele lett. Akár az esti meccs közben ropogtatva, bulikon vagy szimplán a hétköznapokban nassolnivalóként, de egyre elterjedtebb a történet. A baj csak az, hogy a chips és az egészséges életmód nem összeegyeztethető... volt egészen eddig a pontig. Bámulatos mire képes ma már a tudomány: itt a Protein Bites azaz a fehérjés chips, amit lelkiismeretfurdalás nélkül ehetsz tömegelés közben!

Nem, nem kifejezetten diétás. Ha diétázol, akkor csak módjával, mert némi zsír és szénhidrát azért akad a 20 grammos protein adagg mellett. De ha épp nem a kilókat gyűröd lefelé, és szükséged van valami könnyen hordozható, gyorsan elfogyasztható, és nem mellékesen, finom tápanyagforrásra, akkor jó, ha van nálad egy-két zacsi a Protein Bites-ból.

A Protein Bites fogyasztása

Kicsit megrázod a zacskót, amit utána egy határozott mozdulattal feltépsz és jóízűen belapátolod a tartalmát. Lefekvés előtt közvetlenül persze nem a legideálisabb a szénhidrát miatt, de ha nem csinálsz belőle rendszert, akkor még esti nasinak is jó lesz. ;)

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Mind 3 iz nagyon finom
2017-06-17
Mind 3 izesitest kiprobaltam, nekem a BBQ jott bee a legjobban. Itt had emlitsem meg a BBQ az BBQ-Chipotle izesites, nem csak egyszeru bbq. A chipotle jellegzetesen közép-amerikai fűszer: fafüstön szárított jalapeño (Capsicum annuum) paprika. A jovoben fogok meg venni, az tuti. Ajanlom mindenkinek.