Shark Cartilage (200 kap.)

 / 4.5 2 vélemény
Pharmekal Shark Cartilage 200 kap.
Ár: 7 690 Ft
Egységár: 38,45 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Shark Cartilage (cápaporc)

Hogy mi az a cápaporc? Hát pontosan az aminek hangzik: a cápa porca :) És miért szedik sokan? Nos, tudományos bizonyítékok híján a daganatos megbetegedések megelőzésében betöltött szerepének dicséretétől eltekintenénk.... Ami azonban tagadhatatlan, az az, hogy nagy mennyiségben tartalmaz glukozamint, ami az ízületvédő termékek egyik fő alapanyaga is. Ebből következően a cápaporc fogyasztást elsődlegesen azok számára javasoljuk, akiknek ilyen gondjaik vannak, vagy ezt szeretnék megelőzni. Hiszen tudod: az ízületek olyanok a szervezetedben, mint egy gépezet kopó alkatrészei. Ha nem olajozod őket, akkor idővel a működésük nehézkesebb lesz, kopni kezdenek, majd végül cserére szorulnak... A gépeknél ez egyszerű, de az ízületeid cseréje enyhén szólva is problémás, így jobb, ha inkább gondoskodsz a megfelelő "kenésről"! Az ízületvédő hatóanyagok pontosan erre valók.

"Megelőzés céljából szedem, maga a kapszulák iszonyat büdösek, viszont nem szagolni, hanem nyelni kell és nekem teljesen jól bevált."

A Shark Cartilage szedése

Szedj napi 4 kapszulát, étkezésekkel együtt. Szedheted egyszerre, vagy elosztva is a nap folyamán.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-08-04
Hello!

Azt lehet tudni, hogy konkrétan mennyi condoritin-t tartalmaz?
Amúgy ez egy megbízható gyártó?

válasz
2014-08-05
Szia!

Kifejezetten megbízható, nekem csak jó tapasztalataim vannak vele. Nem is szívesen ajánlgatom a cuccaikat, nehogy elvigyék előlem őket... :) A kondroitintartalomról sajnos nincsen infó, jellemzően ezeknél a készítményeknél nem is mérik be soha. A cápaporc az cápaporc, tudod, olyan misztikus, de jó dolog.

Vevővélemények

Ár/érték arányban nyerő.
2016-07-28
Megelőzés céljából szedem, maga a kapszulák iszonyat büdösek, viszont nem szagolni, hanem nyelni kell és nekem teljesen jól bevált.