Shark Cartilage (60 kap.)

 / 2.3 3 vélemény
Dr. Chen Patika Shark Cartilage 60 kap.
Ár: 2 255 Ft
Egységár: 37,58 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszemKérdések

Kérdés
2013-07-12
Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy térd izületeim eléggé roszzak, recsegnek-ropognak kipróbáltam már elég sok fajta porcerősítőt..egyik se használt használható-e ilyen panaszra?
Köszönöm előre is.

válasz
2013-07-12
Szia!

Végsősoron a cápaporcot is az ízületvédő hatása miatt szokás alkalmazni. Ha semmi nem segített, nem vennék rá mérget, hogy ez lesz a megoldás, de ugyanakkor az sem kizárt, hogy éppen a segítségedre lehet. A cápaporc a maga természetes formájában komplex, és egyéb alkotóelemei is vannak a klasszikus ízületvédő hatással bíró hatóanyagokon kívül. Ezért is különleges a maga nemében.

Ha egyébként más ízületi problémáid nincsenek a térded ropogásán kívül, és fájdalmat sem érzel, akkor nincs mit tenni, az valószínűleg ropogni is fog, főleg, ha valamilyen ortopédiai jellegű oka van. Ha ez megnyugtat, nekem ülés közben egy idő után ha lábujjhegyre eresztem a lábfejem, akkorát reccsen a bokám, hogy az már másoknak fáj... ez 100 éve így van, a bokámmal egyébként a világon semmi baj nincs, és nem is fáj. Recseg, és kész, el kell fogadni. :) Ha komolyan zavaró, akkor viszont azt javaslom, fordulj orvoshoz.

Vevővélemények

nem segített
2014-11-11
Kisebb ízületi problémáim voltak, gondoltam kipróbálom mert olvastam egy két jó dolgot róla. Elszedtem egy teljes dobozzal de semmi javulást nem hozott. Mellékhatást nem tapasztaltam. Azóta váltottam és rendbe jöttek az ízületeim. Sajnos nekem ez a termék nem vált be.