C-vitamin Gyermek (60 r.t.)

 
Vitamin Station C-vitamin Gyermek 60 r.t.
Ár: 2 995 Ft
Egységár: 49,92 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

C-vitamin Gyermek

Mi is az acerola?

Az acerola, vagy más néven barbadoszi cseresznye igazából citrusféle, csak a színe és az alakja miatt nevezik cseresznyének. Az érett termés rendívül lédús és eléggé savanykás ízű. Nagy előnye, hogy rengeteg C-vitamint tartalmaz!

Míg a narancs C-vitamin tartalma kb. 0,05%, addig az acerola 4,5%-ban tartalmaz C-vitamint! Emiatt a nagyszerű tulajdonsága miatt, előszeretettel használják élelmiszerekben, italokban és táplálék-kiegészítőkben is. Az acerola termésben a C-vitaminon kívül sok más hasznos tápanyag is található. Tartalmaz bioflavonoidokat, vasat, kalciumot, magnéziumot, foszfort, A-vitamint, B1-, B2-vitamint, rostot, fehérjét, fruktózt és zsírsavakat.

Brazíliában az acerolát a népi gyógyászatban vérzéscsillapításra, szíverősítésre használták. Napi 2-3 maroknyi friss acerola elfogyasztásával csillapították a lázat és a vérhast, de használták gyulladáscsökkentésre és a vérszegénység megelőzésére is.

Erős antioxidáns hatása miatt véd a fertőzések ellen, segít megőrizni a szív egészségét. Acerola tartalmú készítmények fogyasztása jó alternatíva lehet a napi szükséges C-vitamin biztosítására.

Miért fontos a gyermekek megfelelő mennyiségű C-vitamin ellátása?

A kisgyermekek főleg, ha már közösségbe is járnak, fokozottan ki vannak téve mindenféle fertőzésnek. Ahol több gyermek van a családban nem ritka, hogy valamelyik mindig otthon van, mert folyik az orra, köhög stb. A gyermekek között sokkal több a testi kontaktus, így ha valamelyikük beteg az oviban vagy az iskolában, az könnyen átterjedhet a többiekre is.

Természetesen sok gyümölcsre és zöldségre is szükségük van. Viszont a szülő felelőssége eldönteni, hogy az a mennyiség, amit ők megesznek (már ha nem túlságosan válogatósak), biztosan fedezi-e a napi C-vitamin szükségletüket. A fejlődésben lévő szervezetnek rengeteg tápanyagra és vitaminra van szüksége. Amellett, hogy a C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer épségének megőrzéséhez, még sok más élettani folyamatban is részt vesz.

A fejlődésben lévő csontok, fogak, porcok is igénylik a C-vitamint, ráadásul a táplálékkal bevitt vas felszívódását is segíti. Idegrendszerük és keringési rendszerük fejlődéséhez is szükséges.

A Vitamin Station természetes Acerola Gyermek C-vitamin előnyei:

 • a termék természetes formában fellelhető, magas C-vitamin tartalmú barbadoszi cseresznye kivonatot (acerolát) tartalmaz
 • finom cseresznyés ízű, így nem kell trükkökhöz folyamodni, hogy a gyermek valóban megegye
 • a rágótabletta könnyen elrágható, vagy akár el is szopogatható, mérete igazodik a gyermekek szájához
 • nem tartalmaz cukrot, édesítésnek fogbarát szorbit, szukralóz és nátrium-ciklmát található benne
 • mesterséges színezék és tartósítószer nélkül készül
 • kéthavi kiszerelésben nagyon kedvező áron kapható
 • felnőttek is bátran fogyaszthatják!

A C-vitamin hozzájárul:

 • az immunrendszer normál működéséhez.
 • a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához valamint a csontozat, porcok, fogíny, fogak és bőr normál állapotának fenntartásához.
 • a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz.
 • az idegrendszer normál működéséhez.
 • a normál pszichológiai funkció fenntartásához.
 • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • vas felszívódásához.

Segítsük gyermekeinket a gondtalan és egészséges fejlődésben és biztosítsuk számukra a megfelelő mennyiségű C-vitamint minden nap! A Vitamin Station Acerola Gyermek C-vitaminja olyan finom, hogy megoldja a mindennapos bevétel körüli procedúrát is!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények