BioFlavone-C (100 tab.)

 / 5.0 4 vélemény
Vitamin Station BioFlavone-C 100 tab.
Ár: 2 390 Ft
Egységár: 23,90 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Bioflavone-C

Flavonoidokat, csipkebogyó-kivonatot és C-vitamint tartalmazó tabletta.

Az egészség megőrzése napjaink egyik legfontosabb célkitűzése. A flavonoidok olyan növényi eredetű antioxidánsok, amelyek a növényi sejtekben alapvető védelmi funkciót töltenek be. Ennek a hatásuknak köszönhetően kerültek manapság az érdeklődés előterébe. Szerepük a betegségek megelőzésében és az egészség megőrzésében megkérdőjelezhetetlen. A flavonoidok megkötik a káros szabadgyököket, vagy megszakítják a gyökös mechanizmusú láncreakciókat. Stabilizálják és megvédik a létfontosságú C-vitamint a szabadgyökök okozta oxidációtól, biztosítva, hogy az zavartalanul fejthesse ki hatását.

Csökkentik a hajszálerek rugalmatlanságát és áteresztését, az úgynevezett „kapilláris-szivárgást”, gátolják a vérrögképződést, javítják a vérkeringést. Tanulmányok igazolták a flavonoidok gyulladáscsökkentő, antiallergén és asztmaellenes hatását is. A flavonoidok C-vitaminnal való szinergikus együttműködése nagymértékben hozzájárul immunrendszerünk hatékony működéséhez.

Bioflavon cikkek:

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2020-05-18
Sziasztok az a kerdésem h mivel buzárol beszélünk a glutén tartalma megeggyezik a fehér lisztével?

válasz
2020-05-18
Szia. Igen, úgy kell kezelni.

Vevővélemények

2019-04-23
Csodálkozom, hogy hasonló terméket sem ismerek. Kicsit lehetne magasabb a C-vitamin tartalma, de porral kiegészítve megfelelőnek találom.