Acerola C-500 (50 r.t.)

 
VitaKing Acerola C-500 50 r.t.
Ár: 2 100 Ft
Egységár: 42,00 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Acerola C-500 rágótabletta

Az Acerola C-500 komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin komplex, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. A C-vitaminon kívül tartalmaz citrus-bioflavonoidokat, melyek elősegítik a C-vitamin felszívódását, valamint rutint és heszperidint, acerolát és jó pár természetes növényi kivonatot.

Termékünk sok olyan természetes összetevőt tartalmaz, amit a piacon kapható többi termék nem:

Az Acerola vagy barbadoszi cseresznye (Malpighia glabra, cereso, escobillo, health tree, Puerto Rican cherry) mintegy öt méter magasra megnövő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm. átmérőjű, piros gyümölcsöt terem; ezek puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. Az acerola fa vadon nő, de termesztik is Brazíliában, Dél-Amerika északi vidékein, Közép-Amerikában és Jamaikában.

A gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint, sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is.

OÉTI bejegyzési szám: 3576/2008.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-09-13
Üdv!
Ez a VitaKing jó termékeket gyárt? Most hallok róla először, de elég jó árai vannak. Ezt a C vitamint és a Dr. Joint-ot néztem ki, de nem nagyon írnak véleményeket róluk. Az ízületvédőjük elég 30 napra, ezzel szemben a Scitec Joint-X Liquid - ha ugyanannyit akarunk bevinni - kb 10 napig. Ez lényeges különbség.

válasz
2012-09-14
Szia! Igen, nagyon jó kis termékei vannak a vitamin-, gyógynövényskála széles területéről. Én pl. jelenleg két terméküket is fogyasztom (C-vitamin és Papaya enzim), s nagyon meg vagyok velük elégedve. A folyékony kiegészítők általában hamarabb fogynak ,de azt tudnod kell, hogy általában jobban és hamarabb fel is szívódnak.

Vevővélemények