Supreme C-Complex (100 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Swanson Supreme C-Complex 100 kap.
Ár: 3 880 Ft
Egységár: 38,80 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Supreme C-Complex

Szokatlanul nagy mennyiségű természetes összetevővel

A Supreme C-vitamin komplex egy olyan természetes növényi alapú C-vitamin készítmény, ami ötvözi a kiváló minőséget és a nagy potenciát. A C-vitaminon kívül nagyon nagy mennyiségben tartalmaz citrus-bioflavonoidokat, melyek elősegítik a C-vitamin felszívódását.

A flavonoidok főként a gyümölcsök héjában, magjában, vagy pl. a szőlő kocsányában találhatók meg. 1936-ban Rusznyák és Szent-Györgyi igazolták, hogy a növényekben esszenciális szerepük van, az emberi szervezetben vitaminszerű hatással rendelkeznek. További kedvező élettani hatásuk közül kiemelhető az antibakteriális, féregellenes, májvédő, vírusellenes hatás, streptococcus mutánsok, glükozil transzferáz enzimek gátlása – fogszuvasodás gátlás, lipoxigenáz függő peroxidáció gátlása, kórokozó közvetített antitumor hatás: citotoxikus hatás, tumor promóció gátlása, xantinoxidáz és mono- aminoxidáz enzimek gátlása, égés/hámsérülés esetén hámosodás serkentése. Szerkezetükből adódóan fémionokkal komplexeket képeznek (Fe, Mg, Cu, Al, stb.), valamint az enzimgátló hatással rendelkeznek, poliszacharidokkal és proteinekkel is képesek komplexképzésre.

A flavonoidok fiziológiai hatásairól fontos tudni, hogy főleg az emésztő- és keringési rendszerben hatnak. Inaktiválják a szabadgyököket, a biomembránok foszfolipid rétegében gátolják a lipidperoxidációt, csökkentik az oxidált LDL arányát, azaz csökkentik az arteiosclerosis veszélyét. Gátolják a thrombocytaa aggregációt, csökkentik a throbus képzodést. Fokozzák az érfalak stabilitását. Igazolt a daganatellenes hatásuk, elosegítik az E-vitamin regenerációját, növelik a C-vitamin és a ß-karotin szintet, csökkentik a serum triglicerid szintet. Hepatoprotectiv illetve fényvédő hatással rendelkeznek. Szerepük van az arachidonsav matabolizmusban, gyulladáscsökkentők. Csökkentik a diabetes mellitus hosszú távú szövődményeit, továbbá antivirális, antibakteriális antiallergén hatással rendelkeznek.

A rutin vagy P-vitamin a bioflavonoidok közé tartozó anyag. A P-vitamin a C vitamin kísérője, általánosan ugyanazokban az élelmiszerekben fordul elő. A P-vitamin segíti a C-vitamin felszívódását és megvédi az oxidációtól, ezenkívül erősíti a hajszálereket.

A Supreme C-vitamin egy olyan komplex készítmény, amely a piacon fellelhető készítményekhez viszonyítva többszörösét tartalmazza a fenti természetes összetevőkből.
Tegyen egy próbát. Cserélje le jelenleg használt c-vitaminját erre a termékünkre és tapasztalja meg, mennyivel többet nyújt Önnek a sok természetes összetevő!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-06-07
Nos , ami igazán tetszik , hogy meglepően kiütötte a bajnokot , súlyosan alábecsülte az ellenfelét , és ez lett a végzete ! Nos , mindenkitől van jobb , senki se verhetetlen! Rossz napja van , nincs formában , kicsit eltájolt agyilag , ez mind okozhatja a vesztét !
Szerintem a testütéseknél jól jöhet a felesleg , felfogja a nagy részét ! A fejre mért ütéseknél kevesebbet számìt !
Engem kajak meglepett ez ! :)
Nade tegyük hozzá hogy ezt senki sem gondolta volna hogy ìgy alakul !

válasz
2019-06-17
Abszolút egyetértek! Bomba meglepetés, kíváncsi vagyok a visszavágóra - bár ez nem kifejezés. ALIG VÁROM!

Vevővélemények

A LEGTÖKÉLETESEBB C VITAMIN
2010-01-04
EZ A LEGTÖKÉLETESEBB C VITAMIN!!

H1N1- röhögök rajtad :))