Gummy Chew Echinea C-vitamin, cink zselé-drazsé (60 r.t.)

 
Pharmekal Gummy Chew Echinea C-vitamin, cink zselé-drazsé 60 r.t.
Ár: 2 590 Ft
Egységár: 43,17 Ft/r.t.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Gummy Chew Echinea C-vitamin, cink zselé-drazsé

Egy igazán finom, vegyes gyümölcs ízű, könnyen elrágható zselé drazsé, melyért a legkényesebb ízlésű gyermekek is rajongani fognak!

C-vitamin, Echinacea és Cink tartalma, a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód mellett hozzájárul a gyermekek immun és idegrendszerének megfelelő működéséhez, valamint az egészséges mentális fejlődéshez és csontozathoz.

Az Echinacea az immunrendszer működését segítő gyógynövény, a tradícionáls népi-, és napjaink alternatív gyógyászatában is elterjedt. A hagyományos orvoslásban felhasznált gyógyhatású része a teljes növény, hatóanyagai pedig poliszacharidok (arabinogalaktánok), kávésav-származékok (cikóriasav), illóolaj, alkamidok és poliinek. A néphagyomány szerint a sejtek a gyógynövénynek köszönhetően hatékonyabban termelnek egy bizonyos antivirális vegyületet, az interferont, így vírusos és bakteriális megbetegedések esetén is jótékony hatású. A hideg időszakokban hozzájárul a torok és felső légutak valamint az alsó húgyúti rendszer egészségének megtartásához.

A C-vitamin hozzájárul a gyerekek immun és idegrendszerének megfelelő működéséhez, valamint az egészséges mentális fejlődéshez és csontozathoz. Hozzájárul

  • a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a bőr, fogíny, fogak és porcok állapotának fenntartásához
  • az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz
  • az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez
  • normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
  • az E-vitamin redukált formájának regenerálásához
  • a vas megfelelő felszívódásához

A Cink részt vesz a normál sav-bázis egyensúly, a szénhidrát anyagcsere, DNS szintézis, szellemi működés, csontozat, látás fenntartásához. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a haj-bőr-köröm normál állapotának fenntartásához és az immunrendszer megfelelő működéséhez

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények