C-1000 mg + D3 2000 IU Komplex (350 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
Pharmekal C-1000 mg + D3 2000 IU Komplex 350 tab.
Ár: 9 990 Ft
Egységár: 28,54 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

C-vitamin 1000mg + D3-vitamin 2000 IU

A C-vitamin 1000 mg + D3 2000 IU komplex fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a haj, bőr, köröm, porcok egészségének támogatására, és az ideg- és immunrendszer megfelelő működésének fenntartására. Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A tabletta félbe is törhető, így gyerekeknek is adható 5-6 éves kortól. (Vagy amikortól már tud tablettát nyelni a gyermek)

C-vitamin - (Aszkorbinsav) vízben oldódó vitamin. A hétköznapi kedvezőtlen hatások, mint a stressz, dohányzás, különféle gyógyszerek hosszabb ideig tartó szedése miatt a szervezet fokozott C-vitamin bevitelt igényel.

A C-vitamin hozzájárul

  • a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül a bőr, fogíny, fogak és porcok állapotának fenntartásához
  • az energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz
  • az idegrendszer és immunrendszer normál működéséhez
  • normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  • a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
  • az E-vitamin redukált formájának regenerálásához
  • a vas megfelelő felszívódásához

D3-vitamin: D-vitamin egy zsírban oldódó vitamin. Hormonnak és vitaminnak is tekintik, mivel a szervezet is képes szintetizálni, és számos életfunkcióban fontos szerepet játszik.

D-vitamin elő-anyagai a szervezetben is megtalálhatóak, így a napfény ultraibolya sugárzásának hatására is képződhet. Az így keletkező D-vitamin mennyisége viszont idős korra még a napsütéses időszakokban is erősen csökken, valamint a napsütésben szegényebb évszakokban eleve csak alacsony mennyiségben képződik még fiatalabb korban is.

A D-vitaminnak két fő formája van, a D3-kolekalciferol és a növényi eredetű D2-ergokalciferol.

A D vitamin részt vesz a kalcium és foszfor felszívódásában, és hasznosulásában, a vérplazma kalcium egyensúlyának megőrzésében, a normál sejtosztódásban, a megfelelő izomfejlődésben és működésben. Fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében.

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 1 db étkezés után

OGYÉI nyilvántartási szám: 17387/2016

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-25
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy Multi Pro Plus mellé ti melyiket ajánlanátok inkább? 1: Ezt a terméket. 2: D3 4000 IU 350db + Scitec C1000 Biofavonoid-ot? Vagy ha esetleg tudtok jobb összeállítást igy a téli hónapokra kíváncsian várom. De C vitaminból mindenképp valami olyat szeretnék ami tartalmazza azokat az anyagokat is amik segítik a hasznosulását/felszívódását.

válasz
2016-09-26
Szia. Én a kettesre szavazok. Tökéletes ez így együtt :)

Vevővélemények

Jó választás
2016-12-20
Külön-külön szedtem eddig C-vitamint és D-vitamint, de így, hogy egy tablettában van benne, még jobb. Az ára fergetegesen jó, szóval csak ajánlani tudom!