Rutinovit C (30 kap.)

 
Olimp Sport Nutrition Rutinovit C 30 kap.
Ár: 1 200 Ft
Egységár: 40,00 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Rutinovit C

Egészségünkre!

A vitaminok kérdésköre mindig kényes téma. Néhányan szentül hiszik, hogy a zöldségfogyasztással fedezni tudják a napi szükségleteiket. Ez úgy cirka 30 éve igaz is volt, azonban a környezetszennyezés és a zöldségek tömeggyártásából adódó minőségromlás ezt nem teszi többé lehetővé. Megoldás persze mindig van, jelen esetben a külsőleg bevitt vitaminpótlás. Különösen fontos, hogy a napi mennyiségű C-vitamint elfogyasszuk, ugyanis rengeteg hiánytünete van ennek a vitaminnak, melyek a nem elégséges bevitel után elég sok idővel jelentkeznek csak.

Sokan a magasabb dózisú vitaminfogyasztás ellen vannak, amely nagyrészt alaptalan. Azonban itt jön képbe a Rutinovit C. Ennek az összetétele ugyanis fedezi egy átlagember napi C-vitamin igényét, ráadásul olyan hatóanyagokkal kiegészítve, amelyek segítik is a felszívódását, biztosítva hogy nem a kukában landol a C-vitaminunk. Vagy stílszerűen fogalmazva a mellékhelyiségben. ;)

A Rutinovit C javasolt használata

Az adagolását tekintve mi sem egyszerűbb: napi 1-2 kapszulával egy nem sportoló ember már el is van látva a napra, az adagokat pedig étkezéssel és bő folyadékkal érdemes együtt időzíteni az optimálisabb felszívódás érdekében.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények