Vitamin C-1000 (250 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Now Foods Vitamin C-1000 250 kap.
Ár: 7 960 Ft
Egységár: 31,84 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Vitamin C-1000

  • Antioxidáns védelem*
  • 25 mg bioflavonoidot tartalmaz

A C vitamint világszerte emberek milliói fogyasztják étrendi kiegészítőként az oxidációt gátló tulajdonságai miatt, melyet az egészségügyi kutatások rendre lejegyeznek. A C-1000 hatékony mennyiséget biztosít ebből a kulcsfontosságú vitaminból, továbbá elegyítve van bioflavonoidokkal, melyek a C vitamin természetes forrásai.*

Az FDA weboldaláról: "Néhány tudományos bizonyosság azt sejteti, hogy az oxidációt gátló vitaminok fogyasztása csökkentheti bizonyos rákfajták kialakulását. Azonban az FDA megállapította, hogy ez az állítás korlátokba ütközik, és nem egyértelmű." (A fordító megjegyzése: FDA: FOOD AND DRUG ADMINISTRATION – Élelmiszer-, és Gyógyszer-engedélyezési Hivatal)

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Bátran ajánlom ezt a terméket!!
2012-10-03
Valamiért nem elterjedt ez a gyártó hazánkban, viszont az Egyesült Államokban a Now Foods felirat garancia a legfelső minőségre és a legjobb hatóanyag kompozicióra. Ár/értéke ebben a kiszerelésben verhetetlen, alap kiegészítő kellene legyen nem csak sportolók körében. Őszi időszakban hozta amit elvártam tőle, meghűlés időtartama nagy mértékben lerövidült és segítségével sikerült megelelőzni a továbbiak kialakulását. Bátran ajánlom ezt a terméket!!