NovoC Plus (60 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
NovoNex Pharma NovoC Plus 60 kap.
Ár: 4 445 Ft
Egységár: 74,08 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

NovoC Plus

Liposzómális C-vitamin

A Novo C plus® attól különleges, hogy a C-vitamint liposzómális formában tartalmazza. Így azon túl, hogy biztosítja a hosszan tartó felszívódást min. 12 órán át, sokkal többre is képes. Egy természetes buroknak köszönhetően a készítményben az eredetileg vízoldékony C-vitamin zsírban oldódóvá válik. Így a szervezet könnyebben raktározza, és a „becsomagolt” C-vitamin a megfelelő helyre, a sejtbe kerül. A dózisok akár csökkenthetők is, mert a hatóanyag eljut oda, ahol ténylegesen hatnia kell. Ráadásul a felszívódási hatékonyságnak köszönhetően kíméli az emésztőrendszert.

A Novo C plus® a C-vitaminon felül természetes csipkebogyó kivonatot és citrus bioflavonoidokat, valamint természetes színezéket tartalmaz. A liposzómális C-vitamin a C-vitamin és természetes anyagok, ún. foszfolipidek okos kombinációja. A gyártási folyamat során ezek a foszfolipidek egy burkot alakítanak ki a C-vitamin molekulák körül. Ez az ötlet alapvetően a természettől származik. Az anyatejben a tápanyagokat szintén ilyen természetes foszfolipid burok veszi körül, azért, hogy a babák szervezete a lehető legjobban tudja azokat hasznosítani. Ez a burok ugyanis védőburkot nyújt a vitamin számára az emésztési folyamat során, és lehetővé teszi a kiváló hatékonyságú felszívódást. Mivel a nap folyamán a szervezet számára a vérben nagyobb mennyiségű C-vitamin áll rendelkezésre, így jobban igazodik a szervezet megnövekedett igényeihez.

Ajánlott napi mennyiség:

felnőtteknek napi 1-4, gyermekeknek 6 éves kortól napi 1-2 lágyzselatin kapszula, bő folyadékkal, lehetőleg reggel bevéve.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

szeretem
2017-06-05
liposzómás mivolta miatt váltottam erre a termékre, meg vagyok vele elégedve.