Super Citrus C (90 tab.)

 / 5.0 3 vélemény
Highland Super Citrus C 90 tab.
Ár: 9 990 Ft
Egységár: 111,00 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Super Citrus C

Megoldást nyújthat megfázás és nátha esetén

Antioxidáns hatása révén a C-vitamin fontos szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében. Szerepet játszik a kötőszövet megfelelő működésében, szerkezetének kialakításában, ezáltal az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében. Elősegíti a szív és keringési rendszer egészséges működését.

Olyan folyamatos felszívódású C-vitamin tabletta, mely csipkebogyóból kivont C-vitamint, csipkebogyó őrleményt és a C-vitamin hatását megsokszorozó bioflavonoidokat, rutint, hesperdint és acerola cseresznye kivonatot tartalmaz.

A bioflavonoidok megkötik a káros szabadgyököket, stabilizálják és megvédik a létfontosságú C-vitamint a szabadgyökök okozta oxidációtól, biztosítva, hogy az zavartalanul fejthesse ki hatását. Tanulmányok igazolták a flavonoidok gyulladáscsökkentő, antiallergén és asztmaellenes hatását is.

A flavonoidok C-vitaminnal való szinergikus együttműködése nagymértékben hozzájárul immunrendszerünk hatékony működéséhez.

GMP®- minősítéssel rendelkező termék.

Hozzáadott cukrot, mesterséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-03-29
Szia!
Nem tudom hogy megrendeljem e ezt a terméket. Külön termékekkel nem tudnék kijönni olcsóbban? Illetve mit jelent az hogy csipkebogyóból kivont C-vitamin? Az 1000 mg-ból akkor mennyi a csipkebogyó? Vagy azaz 1g mind az? Szóval mennyire éri meg ezt a terméket választani? :D Kösz!

válasz
2017-03-30
Szia!

Bioflavonoidokat külön nem nagyon fogsz kapni.
Ha megnézed az összetételt, akkor úgy írja, hogy aszkorbinsav + csipkebogyó-ból van a C vitamin. Az arányokat nem írja, de valószínű, hogy az aszkorbinsav a több benne.
Ez a cucc nagyon ütős, de az árán is látszik.

Vevővélemények

A legjobb
2016-08-03
Összetételében a hazai piacon nincs vetélytársa, napi két tablettával hozza azt, ami egy C-vitamin + bioflavonoid kombótól elvárható. Mint ahogy az a Highland-nél lenni szokott, kicsit magasabb árkategóriát képvisel, de ár-érték arányban abszolút a legjobb. Bár még csak hete szedem, úgy vettem észre kicsit gyorsabban regenerálódik a szervezetem is. Aki teheti, ezt vegye.