Vitamin C-1000 Bioflavonoids (100 tab.)

 / 4.8 138 vélemény
BioTech USA Vitamin C-1000 Bioflavonoids 100 tab.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 29,90 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

VITAMIN C 1000 BIOFLAVONOIDS

TERMÉSZETES BIOFLAVONOIDOKKAL ÉS CSIPKEBOGYÓVAL FOKOZOTT HATÁSÚ C-VITAMIN TABLETTA.

1 TABLETTA TARTALMA:

EGY ÖRÖK ALAP, CSUPA JÓ HATÁSSAL

Az összes vitamin közül a C-vitamin a legnépszerűbb – ami nem meglepő. Lényegében segít szervezetünknek mindent jobban csinálni és megfelelni azoknak a kihívásoknak, amelyek immunrendszerünket teszik próbára. A BioTech USA VITAMIN C 1000 segít fenntartani az immunrendszer normális működését az intenzív testmozgás alatt és után. Elősegíti az egészséges csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz, ínyhez és bőrhöz szükséges kollagénképződést, valamint az idegrendszer normál működését. Segít csökkenteni a fáradtságot és kimerültséget, miközben sejtszinten hozzájárul az egész szervezet oxidatív stressz elleni védelméhez. A BioTech USA VITAMIN C 1000 hatását bioflavonoid és csipkebogyó fokozza.

Felhasználási javaslat:

Vegyen be egy tablettát naponta. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-05
Szia.Ez ragotabi?12 eves szedheti felezve?

válasz
2018-02-05
Ez sajnos nem rágótabletta. Éppenséggel el lehet rágni, savanyú íze van, de nem túl jó. C-Vitamin 500mg rágótabletta vagy Vitamin C-500 rágótabletta szerintünk amit keresel.

Vevővélemények

Kötelező kiegészítő
2015-04-09
Általában por állagú C-vitamint szedek, de a munkahelyemre mindig ilyet viszek mert egyszerűbb. Nem túl nagy könnyen bevehető és az ára is az egyik legjobb a piacon.
Stabil kedvenc
2015-04-10
Évek óta ezt a C-vitamint szedem, és bár voltak próbálkozások más termékekkel is, mindig visszatérek ehhez. Nem olyan hatalmas a mérete, mint néhány társának, és nincs agyon ízesítve hülyeségekkel, csak a C-vitamin natúr íze érződik, ha esetleg nem nyeled le azonnal. A napi rutinom része egy tabletta reggel és még egy este.
magas C
2015-04-10
kiegészítőként szedjük és a legjobb föleg, hogy van 250 db-os kiszerelésben is!!!
Izomláz ellen is szuper
2015-04-13
Ajándékba kaptam Tőletek ezt a C vitamint. Nagyon jól beválik. Alapból 1 szemet veszek be naponta, de ha kissé jobban megdolgoztatom magam a teremben, és várható az izomláz, akkor emelem az adagot. Így könnyebben regenerálódnak az izmaim, és 1 nap után már túl vagyok a "..csak ne kelljen a lépcsőn lemenni.." féle izomlázon is.
Tökéletes
2015-05-09
Annyira sokat segít, hogy regényt írhatnék. Röviden. Nem leszek beteg (csak nagyon ritkán). Betegség esetén segít hamarabb helyrejönni, sokkal gyorsabban gyógyulok, mintha nem szedném. Egész nap tele vagyok energiával. Felfázásokat is sikerült elkerülnöm általa. Biotech One-A-Day-el szedem, reggel-délután felváltva. Mindenkinek ajánlom!
Nap nem indulhat nélküle
2017-01-01
Remek termék, minden reggelim mellé/után egy kapszula, és máris jobban érzem magam. Noha hatását igazán akkor érezném meg már, ha elhagynám, mégis elmondható, hogy a c-1000 alapkiegészítővé vált nálam. Futóként elmondhatom, "dobott rajtam", és ez számít igazán. Ha akciós, ha nem, egy dobozzal mindig legyen otthon.