Everlast 6000 bőr boxkesztyű (pár)

 / 4.1 8 vélemény
Everlast Everlast 6000 bőr boxkesztyű pár
Ár: 16 990 Ft
Méret:
Szín:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Everlast 6000 bőr boxkesztyű

  • bőr boxkesztyű
  • tépőzáras
  • színek: fekete, piros

Aki érez magában annyi kurázsit, hogy használjon egy ilyen kiváló minőségű kesztyűt, nem fog csalódni. Találatoknál kimagasló csillapítási tulajdonságokkal bír ezért jól védi a kezet a sérülésektől, az erő viszont jól átadódik, így az ellenfél érezni fogja az ütések keménységét. Mindez az előre formázott ergonomikus habszivacs belsőrész kialakítása miatt lehetséges. Kívül mindenhol egységesen, igényesen kidolgozott minőségi bőr. A csukló felett széles, merev tépőzáras pánttal rögzíthető, így minden körülmények között kiválóan tart.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2013-12-08
Üdv.
Èrdeklõdnèk hogy ez az everlast 6000 kesztyû valòjában az everlast moulded akar lenni?mert a képen ùgy nèz ki!
Köszönöm

válasz
2013-12-10
A kesztyű csomagolásán szerepel az ERGO MOULDED FOAM felírat, ami azt jelenti, hogy ERGONÓMIKUS, (vagyis az emberi kéz alakjának, formájának megfelelő, ahhoz igazodó alakú) ÖNTÖTT HABSZIVACS.

Vevővélemények

Vedd meg nyugodtan
2015-07-30
3 éve használom, összességében meg vagyok vele elégedve. Ha rendszeresen karbantartod akkor egy tartós kesztyűt kapsz ezért az árért. Jelenleg egy kis kopás látszódik rajta, illetve a tépőzár varrása elkezdett foszlani és kiszakadt a belső szövet (utóbbi valószínűleg azért mert sokszor bandázs nélkül használtam) - valószínűleg egy jóideig még bírja. Ebben az árkategóriában jobbat itthon valószínűleg nem kapsz, a 4fight bőr kesztyűje még hasonló minőségű.