BioTech vitamin

 / 5.0
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Biotech USA vitamin készítmények

Ha rápillantasz a Biotech vitaminokra így egy helyre összeszedve, joggal zavarodsz össze: melyiket is válaszd a sok közül, hiszen annyi féle multivitamin van, és akkor ott vannak ugye a monokomponensű, tehát egyféle vitamint tarrtalmazó termékek... Ebben a választásban segítünk neked az alábbiakban!

BioTech USA vitaminok
%
60 kap. 
 / 4.9
20%   2 840 Ft  
2 270 Ft
100 tab. 
 / 4.8
 
2 365 Ft
250 tab. 
 / 5.0
 
5 025 Ft
60 tab. 
 / 4.8
 
3 030 Ft
120 r.t. 
 / 4.9
 
2 365 Ft
60 kap. 
 / 4.3
 
3 505 Ft
100 g.k. 
 / 4.8
 
2 840 Ft
60 tab. 
 / 5.0
 
2 270 Ft

BioTech USA multivitaminok
100 tab. 
 / 4.7
 
3 315 Ft
30 pak. 
 / 4.8
 
6 160 Ft
60 tab. 
 / 4.6
 
4 190 Ft
60 tab. 
 / 4.6
 
4 190 Ft
30 tab. 
 / 4.6
5%   2 490 Ft  
2 365 Ft
60 tab. 
 / 4.9
 
4 075 Ft
szett 
 / 4.7
 
7 970 Ft
1 lit. 
 / 5.0
 
4 075 Ft

Biotech multivitaminok

One-A-Day

A One-A-Day egy alap multivitamin, mindenki számára. Átlagemberek is nyugodtan szedhetik, sőt, inkább nekik javasoljuk, mert sportolók számára ez a vitamin mennyiség karcsúnak mondható. Célszerű extra C- és D-vitaminnal kiegészíteni, különösen a téli hónapokban.

Vitabolic

A Vitabolic abban különbözik leginkább a One-A-Day-től, hogy erősebb a B-komplex benne, picit több a C-vitamin is (bár emellé is clszerű extra C-vitamint szedni), emellett az ásványi anyagok aránya némileg eltér az előzőhöz képest. Alapvetően hasonló kategóriájú termék, mint a One-A-Day, egy picikát combosabb csupán. Mindenki száméra ideális napi multi, ám intenzív sporttevékenység mellett kevés.

Multivitamin for Men, Multivitamin for Women, Active Women

Ezek a termékek célirányosan férfiaknak vagy nőknek lettek kialakítva. Persze, nem lesz bajod, ha egy "for Women"-t beszedsz férfiként, és fordítva :) Nem óriásiak a differenciák, csupán a mikrotápanyagok arányában van némi eltérés egymáshoz képest. Az pedig, hogy az Active Woman-t, vagy a Multivitamin for Woman-t választod, igazából teljesen mindegy - utóbbi talán egy hajszállal erősebb, de alapvetően ugyanazt kapod a pénzedért, és árban is közel ugyanott vannak.

Vitamin Complex

A Vitamin Complex hatóanyagtartalmát tekintve a leggyengébb az összes Biotech multivitamin közül. Sportolóknak mindenképpen kevés. Nem sportoló emberek számára, lelkiismeretfurdalás elmulasztására alkalmas :) De alapvetően a Buildernél ennél erősebb vitaminok fogyasztására buzdítunk mindenkit.

Daily Pack

Ha sportolsz, pláne intenzíven, akkor ugodr át a fentieket, és robbanj rá a Daily Pack-ra. Megfelelő dózisban tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, végezz akármilyen sportot. Itt jegyezzük meg, hogy szívünk szerint minden átlagembert is ilyen erősségű vitamin szedésére buzdítanánk. Ez a Biotech legerősebb multija!

Biotech vitaminok

Vitamin C-1000 Bioflavonoids

A C-vitamin szerepét és hasznát nem kell hosszan taglalnunk. Őszi, téli időszakban még a legerősebb multi mellé is kötelező kiegészítés, aki pedig fokozott stressznek van kitéve - legyen ennek az oka akár sport, akár dohányzás - annak az év minden napján alapvető a minimum 1000mg fogyasztása. A bioflavonoidoknak köszönhetően a felszívódás miatt sem kell aggódnod!

B-complex

Némileg csalóka az elnevezés, hiszen a B-complex-ben nem csak B-vitaminok vannak, hanem különféle egyéb vitaminok és ásványi anyagok is. Így már-már önálló multiként is elmegy, de ha B-komplexet keresel, akkor mindenképpen jó választás.

Vitamin E

Ide nem szükséges sok kommentár. Az E-vitamin előnyös hatásainak se szeri, se száma. Amennyiben egy alap multit szedsz, tanácsos kiegészíteni E-vitaminnal pluszban. A tested meghálálja!

Vitamin D3

A D-vitamin napjainkban már-már népszerűbb a C-vitaminnál is. Nem is véletlenül, hiszen mára az orvosok is elismerik, hogy nagyon csúnyán alulbecsülték a hivatalosan javasolt mennyiséget. Őszi és téli időszakban napi 2000 IU D3 vitamin (jelen esetben egy kapszula) mindenki számára javasolt.

Vitamin C-500 rágótabletta

aki nem szereti nyeldesni a nagy tablettákat, annak a C-500-as rágótabi megfelelő megoldás, de itt jegyezzük meg, hogy igazi főnyeremény a termék, ha gyerek is van a háznál. Többféle színű tabletták, finom ízben - mi kell még egy gyereknek? Amikor jön a göthös, náthás időszak, a gyerekek mindenféle bacilussal találkoznak a közösségben, de egy ilyen termékkel szépen fel lehet vértezni őket a támadások ellen. Persze, nem képződik láthatatlan, mindent kivédő burok körülöttük, de az immunrendszerük felkészültebben várja majd az ostromot :)

Solar

A "barnítós" vitamin. A BioTechUSA Solar terméke olyan fontos antioxidánsokat tartalmaz, mint az A- és C - vitamin, béta karotin valamint a melanin termelésben fontos L-tirozin aminosav.


Shop.Builder havi legolvasottabb cikkei
A Shop.Builder részletes összefoglalója a Mr. Olympia 2019-ről, benne Brandon Curry, William Bonac, Hadi Choopan, Roelly Winklaar és még sok...
Kevésbé köztudott, hogy a Mr. Olympia nem csak a testépítésről szól. A sportolók nem csak a fizikumukat, hanem a testi erejüket is fitogtath...
Testépítő és fitness edzéstervek kezdőktől haladókig mindenkinek! Kezdő átmozgató edzéstervek, haladó ossztott edzéstervek, sztáárok edzéste...
Futááás, izomépítés mellett? Tilos! Nem egy ilyen beszélgetést hallgattam végig öltözőben. A futás leeszi az izmot, nem fogysz, ellenben éhe...
Tóth Dani mutat egy brutál melledzést, és olyan tudást ad át Nektek, amit biztosan felhasználhattok az edzéseitek hatékonyabbá tételéhez. Pr...
A Shop.Builder adatbázisában több, mint száz edzésterv, és eddig közel 200 gyakorlat leírása található meg, többnyire videós bemutatással. A...
Ha szigorúan veszed az étrendedet, pláne ha diétázol, akkor az olyan földi bűnök, mint chips, nachos, popcorn, és társai hamar tiltólistára ...
Kezdő testépítőknél nagyon fontos, hogy fokozatosan, edzésről edzésre növeljék a terhelést. Ezt megtehetik az ismétlésszám, a súly, vagy pár...