Karotin Komplex (30 kap.)

 
QuantumPharma Karotin Komplex 30 kap.
Ár: 2 600 Ft
Egységár: 86,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Karotin Komplex

Szemünk éleslátása segíti mindennapi tájékozódásunkat, bőrünk véd és érzékel. Mi is óvjuk őket a környezet káros hatásaitól! Karotin Komplex étrend-kiegészítő természetes alpha és béta karotinokat tartalmaz, amelyek védik a bőrt és a szemet az öregedéstől és a káros oxidatív stressz okozta negatív sejtfolyamatoktól.

A komplexben található természetes karotin-komplexeket egy tengeri növényből - a Dunaliella Salinából állítják elő. A két leggyakoribb formájuk az alpha és a béta karotin, melyből a bélben az A-vitamin előanyaga a retinol képződik. A lutein és a zeaxanthin az antioxidánsok legjelentősebb képviselői, a flavonoidok közé tartoznak. Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek megvédik szervezetünket a nap mint nap nagy mennyiségben keletkező káros oxidatív szabad gyökök túlzott felszaporodásától, lassítják az öregedés folyamatát, védik szemünket és bőrünket a káros hatásoktól.

Adagolás:

napi 1 x 1 kapszula szedése ajánlott pohár vízzel.

Vegetáriánusok is fogyaszthatják.

A fogyasztó az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő tabletták nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A készítmény nem használható egyedüli tápanyagforrásként!

Ellenjavallat:

Ismert túlérzékenység az összetevőkkel szemben. Szójával szembeni allergia.

Tárolás:

a termék száraz, hűvös helyen, gyermekektől gondosan elzárva tartandó.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények