Beta-Carotene 25,000 IU (100 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Pharmekal Beta-Carotene 25,000 IU 100 kap.
Ár: 2 590 Ft
Egységár: 25,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Beta Carotene - BÉTA-KAROTIN (A-VITAMIN) 25.000 IU

Elősegítheti a bőr UV sugárzás elleni védelmét, a szép és tartós barnulást, támogathatja az immunrendszert és látást.

A béta-karotin az A-vitamin provitaminja (más néven elővitaminja). Ez azt jelenti, hogy a bevitt béta-karotinból annyi A-vitamin (retinol) képződik, amit a szervezet hasznosítani tud, tehát pont amennyire szüksége van.

A Béta-karotin fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a szemek és a bőr egészségének támogatására, és ezek normál állapotának fenntartására. Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések támogatásához a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

A-vitamin hozzájárul többek között

  • A megfelelő vas anyagcseréhez
  • A bőr és nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához
  • A normál látás fenntartásához
  • Az immunrendszer normál működéséhez

Antioxidáns hatású. Az antioxidánsok pedig hozzájárulnak a szervezetünkben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához, ezáltal a sejtek, szövetek védelméhez.

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 1 db étkezés után
Fogyasztása dohányosok részére nem ajánlott!

OÉTI notifikációs szám: 11831/2012

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

A sárgarépakirály
2017-05-12
Nagyon szeretem a Pharmekal-os termékeket. Nem kivétel ez alól ez a béta karotin sem. Köztudottan a béta karotin az A vitamin "elővitaminja", így a túladagolható A vitaminnal ellentétben a béta karotinból annyi hasznosul a szervezet számára, amennyi szükséges. Ha alaposan megnézzük, 25ezer nemzetközi egység béta karotint tartalmaz, mely a szervezet számára bőségesen fedezi a napi A vitamin szükségletet. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon kis méretű, több vitaminnal egyszerre le lehet csúsztatni. Csúszós bevonata van, biztos nem akad senki torkán. Nem tudnám más gyártók termékeivel összehasonlítani, mert szerintem piacvezető!