Solar (30 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
BioTech USA Solar 30 kap.
Ár: 2 650 Ft
Egységár: 88,33 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Solar

Melanin termelést segítő formula, béta-karotinnal, vitaminokkal és L-tirozin aminosavval.

  • Az A-vitamin hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
  • A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.
  • Antioxidáns tartalommal.

1 adagban (1 kapszula):

  • 15 mg béta-karotin
  • 1000 mcg A-vitamin
  • 120 mg C-vitamin
  • 400 mg L-tirozin

Ki ne szeretne hosszan tartó barnaságot? Bőrünk barnaságáért a bőr felső rétegében termelődő festékanyag, a melanin a felelős. Ez az anyag védelmet is nyújt az UV sugarak károsító hatásával szemben oly módon, hogy elnyeli azok nagy részét, megakadályozva ezzel, hogy a sugarak a bőrsejtek sejtmagjaiban kifejtsék károsító hatásukat.

A nap káros sugárzása egyre intenzívebb, ezért fontos, hogy szervezetünk és az egyik legnagyobb szervünk, a bőrünk ellenálló képességét növeljük bőrvédő készítményekkel és antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítőkkel. A BioTechUSA Solar terméke  olyan fontos antioxidánsokat tartalmaz, mint az A- és C - vitamin, béta karotin valamint a melanin termelésben fontos L-tirozin aminosav.

A Solar az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Naponta 1 kapszulát fogyasszunk 1 pohár vízzel!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-02
Sziasztok! Ha Vitabolic mellé szedem nem lesz túl sok az A-vitamin? Ha igen, milyen más terméket ajánlanátok ami segíti a barnulást ill. a barnaság megőrzését.

válasz
2017-08-03
Szia!

Mehet nyugodtan, mellé a barnasághoz szedhetsz egy kevés béta karotint. Mivel ez is egy A-vitamin származék, ezért fontos lesz, hogy odafigyelj az adagolásra (1-1-1 adag mindegyikből naponta) és eltérő időpontokba szedd őket.

Vevővélemények

Remek
2016-08-06
Nekem nagyon bevált. Nagyon fehér bőrű vagyok, nehezen barnulok, inkább megégek a napon, de a szoliban is. Viszont amióta ezt szedem sikerült barnulnom leégés nélkül előbb a szoliban, majd a napon is. :)
Végre egy hatásos termék ezen a területen
2017-08-22
Én is inkább fehér bőrű vagyok, eddig égtem a napon és a szoliban is alig barnultam. Idén nyár elején kezdtem el szedni és életemben először végre azt hallhattam, hogy milyen jó barna vagyok, szép színem van. Ez nálam tényleg nagy szó. A leégéstől már nem tartok úgy mint régen, szinte érzem ahogy óvja a bőrömet :)