Beta Alanine Powder (120 gr.)

 / 4.8 6 vélemény
Scitec Nutrition Beta Alanine Powder 120 gr.
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 41,58 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BETA ALANINE

Karnozin-fokozó

BÉTA-ALANIN + L-HISZTIDIN

A béta-alanin egy nem-esszenciális aminosav, amit az izomsejtek használnak a karnozin szintéziséhez, amely egy dipeptid, béta-alaninból és l-hisztidinből. Formulánk mindkét komponenst tartalmazza! A karnozin magas koncentrációban található a vázizomzatban, és elsődlegesen a legerősebb, II-es típusú, gyors összehúzódásra képes izomrostokban. A karnozin-szint növelése táplálék-kiegészítéssel, egy növekvő népszerűségnek örvendő gyakorlat tájékozott atléták és testépítők körében.

Béta-alanin formulánk nem okoz felesleges súlygyarapodást vagy puffadást, nem tartalmaz stimulánsokat, sem más egyéb összetevőket vagy töltőanyagokat, amelyek gátolnák az effektív, személyre szabott adagolást. És természetesen, nem tartalmaz tiltott anyagokat!

Használati utasítás

1 adag Beta Alanine italpor folyadékban feloldva fogyasztandó a nap folyamán 4 egyenlő részre elosztva. A legpontosabb dózis értékének számítása: 50 mg Beta Alanine testtömegkilogrammonként.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült! A béta-alanin bizsergető érzést okozhat a bőr felületén!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-09
Sziasztok ! Következő lenne a kérdésem : a keresztlányom 13 éves, kettő éve versenyszerűen kajakozik. A probléma a táplálkozásával van, ahány edző annyi okos tanács. Az édesapját probálom segíteni az én "okos" tanácsaimmal de az se az igazi. Mit javasoltok, például ezt a terméket szedheti? Vagy mivel segíthetné az edzés/
verseny előtti/utáni regenerációt? Előre is köszönöm a válszt. Üdv.

válasz
2018-02-05
Szia. Ezt még nem javaslom, bár gondot nem okozna végső soron. Edzések után nyugodtan ihatna egy tejsavófehérjét, ez a regenerálódását nagyban segítené. A Basic Whey tökéletesen megfelel. Emellett egy multivitamin is nagyon kellene, pl @Mega Daily One Plus. Edzések előtt egy BCAA Force lenne hasznos. 13 évesen még nem adnék ezeken kívül mást.

Vevővélemények

Állóképességi sport
2017-03-15
Állóképességi sportot űzők és nálunk igen jelentős a savasodás. A béta-alanine és citrulline malát kombinációval kiválóan kitolható a savasodás ami élsportban nem egy másodlagos szempont ahol a másodpercek vagy törtrészük dönthet. Verseny előtt 3 héttel szoktam elkezdeni a béta alanin kúrát eleinte érezhető a bizsergés később viszont már egyre kevésbé. Kondis edzések mellé is remek kiegészítő főleg crossfit vagy hosszabb sorozatos edzéseken.