Beta Alanine (500 gr.)

 / 3.8 4 vélemény
Protein Buzz Beta Alanine 500 gr.
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 13,98 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Beta Alanine

A karnozinszint növelése táplálék-kiegészítéssel bevált szokás a teljesítményorientált sportolók körében. A Béta-alanin egy aminosav, ami bizonyítottan képes növelni az izmok karnozin koncentrációját, melynek hatására a fáradtságküszöb jócskán kitolható.

A termék jellemzői:

  • Semleges íz!
  • Tiszta aminosav tartalom, egyéb sallangok nélkül!
  • Egy zacskó 250 adagot tartalmaz!

Felhasználási javaslat:

Keverjen el 2 g (fél adagolókanál = fél evőkanál) port 400 ml vízzel vagy üdítővel. Fogyasszon naponta 2 adagot - egyet edzés előtt. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Az 1 csillagos értékelőnek.
2020-04-30
Nem. A hot bloodban és társaiban lényegében sem csak ezek vannak. Bár sajnos nem tudom korrigálni egyetlen értékeléssel a tiédet,tartottam annyira fontosnak ezt leírni hogy a rég elfelejtett jelszavam helyett igényeljek egy újat. Nem a builderről szoktam tájékozódni,de látatlanba megmondom hogy legalább 5 különféle cikkben leírták hogy mi van az általad említett edzés előtti tápkiegekben és legalább ugyanennyiszer,hogy azok az anyagok hogyan hatnak a szervezetedre. Az általad házilag összeállított edzés előtti koktél igazából baromi hatásos, emiatt feleslegesnek érzem lehúzni egy terméket amivel másnak az érdeklődését is lehúzod iránta. Én magam jóideje használok szintén egy beta-alanin,arginin,citrullin,l-karnitin,amino komplex kombót, nem egyszer vettem már a fenti Buzzos termékböl is. Mivel nincs benne 150mg< koffein és 3g< kreatin így akár el is felejthetjük hogy összehasonlítsuk az úr által említett hot blooddal és társaival. (hozzáteszem,nem csak ezzel a két anyaggal van több bennük,de van egy olyan érzésem hogy az úr ezeknek a hatását hiányolja) Ellenben a hatás nem marad el,energetizál,durransz tőle. Aki ezt még fokozni szeretné nézzen utána az inzulin rezisztenciának(szinte biztos hogy találnék erről is egy ismertetőt a builderen), annak, hogy lehet érzékenyebb a cukrokra a szervezete, és keverjen bele vagy akár egyen 2 banánt előtte. Összességében a termékről az a véleményem hogy semmivel nem rosszabb mint egy scitec beta-alanin,ellenben jóval olcsóbban hozzájut az ember. Személy szerint nem találtam olcsóbbat a fenti hatóanyagból, ha valaki kényes az ízére sajnos ebből nem talál gyomornedvben oldódó tabis verziót,más gyártótól kell néznie,viszont bármivel összekeverhető,hamar oldódik,és egy kesernyés utóízt leszámítva nem fog csalódni benne.