Beta Alanine (500 gr.)

 / 3.3 3 vélemény
Protein Buzz Beta Alanine 500 gr.
Ár: 6 990 Ft
Egységár: 13,98 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Beta Alanine

A karnozinszint növelése táplálék-kiegészítéssel bevált szokás a teljesítményorientált sportolók körében. A Béta-alanin egy aminosav, ami bizonyítottan képes növelni az izmok karnozin koncentrációját, melynek hatására a fáradtságküszöb jócskán kitolható.

A termék jellemzői:

  • Semleges íz!
  • Tiszta aminosav tartalom, egyéb sallangok nélkül!
  • Egy zacskó 250 adagot tartalmaz!

Felhasználási javaslat:

Keverjen el 2 g (fél adagolókanál = fél evőkanál) port 400 ml vízzel vagy üdítővel. Fogyasszon naponta 2 adagot - egyet edzés előtt. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Semmi
2018-07-31
Protein buzzos alanint, arginint, és citrulint is rendeltem, hogy majd ebből a háromból jól megcsinálom az edzés elötti energizálómat. Mivel a komplex porokban is lényegében ezek vannak csak lényegesebben drágábban (hot blood, black blood és társaik). Meglepően tapasztaltam, hogy semmi eredménye nincs. Pedig 5 grammot vittem be mindegyiből és a hatás nulla. Ráadásul valamelyiknek (a kristályosabbnak) valami eszméletlen hányás íze van. De tényleg a natur BCAA ehhez képest ízorgia. Szóval nekem nem jött be, de lehet valakinek hat. Az is lehet, hogy túl sok edzés előttit iszok mostanában ezért ezt már meg sem éreztem. Minen esetre ez így 0 pont. Viszont a Buzzos izolátum továbbra is kiváló! :)