Beta Alanin (500 gr.)

 
IronMaxx Beta Alanin 500 gr.
Ár: 10 295 Ft
Egységár: 20,59 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

IronMaxx® Beta Alanine

Minimális fáradtság, nagyobb teljesítmény és maximális erő az IronMaxx® Beta Alaninjével! A béta alanin aminosav egy extrém teljesítménynövelő, amely serkenti a szervezetben a karnozin termelést és bizonyítottan csökkenti az izomfáradtságot.

Az IronMaxx® Beta Alanine előnyei:

  • Hatékony ellenszere a savasodásnak és az izomfáradtságnak!
  • Az izmok részére jobb vérkeringést és oxigénellátást biztosít!
  • Bizonyítottan növeli a teljesítőképességet!

A hatékony és gyors izomnövekedés mindenekelőtt a megfelelő táplálkozástól az edzések egyre nagyobb intenzitásától, az ismétlések számától és az egységek hosszától függ. Azonban, minél intenzívebb egy edzés az izomzat annál jobban elfárad. Az izomfáradtságtól viszont a szervezet túlságosan lelassul. Az IronMaxx® Beta Alanine kiküszöböli ezt az ellentmondást és a legbrutálisabb edzés mellett is lehetővé teszi az intenzív egységeket és a sok ismétlést!

A regenerációs képesség, erőteljes növekedése!

Az IronMaxx® Beta Alanine azon kevés kiegészítők egyike, amely képes csökkenteni az izomfáradtságot, és amely egy olyan rendkívül erős teljesítménynövelő, melynek már az első használat alkalmával is érezhető a hatása és amelyet érdemes akkor is használni, amikor hosszan tartó, brutális erőkifejtésre van szükség.

A béta alanin többlet jelentősen megemeli az izmokban a karnozin szintet. Már pedig a karnozin kifejezetten hatékony, a fáradtság legfőbb oka, az izmok savasodása ellen.

Ezen felül a legújabb kutatási eredmények azt mutatják, hogy a béta alanin is képes a nitrogén-oxid koncentrációt növelni. Ráadásul az IronMaxx® Plasmaburn-vel kombinálva egy olyan nitrogén-oxid Boostert alkot, amely új értelmet ad a „pumpa” effektusának.

Mivel a nitrogén-oxid adja meg a jelet az izomsejteknek a növekedésre és a fehérjeszintézis beindítására, az izomsejtek a nitrogén-oxid befolyás alatt szabályosan felrobbannak. Minél brutálisabb az edzés annál inkább érezhető a nagyobb erő és energia, a nagyobb bedurranás és erőteljes erezettség a Beta Alanine hatásának köszönhetően.

Felhasználási javaslat:

Oldjon fel 1 teáskanálnyi IronMaxx® Beta Alaninet vízben (egy adagnak kb. 4g felel meg) edzés előtt 5 perccel. Az IronMaxx® Beta Alanine semleges ízű, így probléma nélkül hozzákeverhető például tömegnövelőkhöz vagy fehérjeturmixokhoz is.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-10-21
Hello! Crea-Bomb kúrát szeretnék elkezdeni, az mellé szednék Lean Boss-t is, ami tartalmaz 4000 mg Beta Alanint.A kérdésem a következő lenne, elég esetleg ami van a Lean Boss-ba, vagy mehet esetleg még ebből is 4 gramm, vagy az már sok/felesleges lenne?90 kilo vagyok egyékbként.Választ előre is Köszönöm!

válasz
2018-02-05
Szia!

Elegendő a Lean Boss-ban található mennyiség, a termék napi adagja optimális dózisban tartalmaz béta alanint, nincs mellette szükség extra mennyiség bevitelére.

Vevővélemények