Beef Aminos (500 tab.)

 / 5.0 1 vélemény
Scitec Nutrition Beef Aminos 500 tab.
Ár: 7 590 Ft
7 990 Ft
Megtakarítás:400 Ft 5%
Egységár: 15,18 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BEEF AMINOS

Amino-peptidek hidrolizált marhafehérjéből

A marhahús egy elismert fehérjeforrás a tapasztalt sportolók körében. A fehérjéket általában enzimatikus úton feldarabolják, ami biológiailag hasznosítható peptideket eredményez. A BEEF AMINOS-ban megtalálható peptidek előállítása nem vegyi úton, hanem nyomás alkalmazásával történik, így érve el a friss, hormon-mentes marhahús alapanyag optimális hidrolízisét. Az eredmény a kitűnő emészthetőség, oldhatóság és felszívódás.

A BEEF AMINOS egy „peptid-spektrumot” biztosít: a termékben található peptidek körülbelül 15%-a 6000 Da, 55%-a pedig 3000 Da molekulatömeggel bír, a maradék 30% rendelkezik úgynevezett „szuper-peptid” formával, amelyek molekulasúlya 500 Da vagy még kevesebb. A kisebb, „előemésztett” peptidek használatával a kritikus jelentőségű edzés utáni regenerálódás gyorsabb lehet, csakúgy, mint a pozitív nitrogénegyensúly elérése, mivel a fehérjék kisebb méretre való feldarabolására már nem kell időt és energiát fordítania a szervezetnek. Ez lehetővé teszi a sérült izmok gyors helyreállítását, éppúgy, mint a hatékonyabb izom-hipertrófiát az anabolikus növekedés fázisában.

Formulánk ellátja a szervezetet mind a 9 esszenciális aminosav-típussal. Az esszenciális aminosavak fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket előállítani, és így étrendünk részeként kell bevinni őket. A valódi marhahús fehérje tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, köztük a triptofánt is, nem pedig később kerülnek azok hozzáadásra a formulához – egyes cégek ugyanis sokszor inkább kollagén fehérjét használnak. A peptid formájú aminosavak fogyasztása rendkívül hatásos az edzés körüli időpontokban.

A BEEF AMINOS hidrolizált fehérje-tartalma hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Naponta 4 Beef Aminos tabletta bevétele ajánlott közvetlenül edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-04-17
Sziasztok, Első kérdésem az lenne hogy ez a termék jobb összetétel alapján vagy a BioTechtől a Beef Amino? Második kérdésem pedig az hogy, diétában (szálkásításnál) jók-e ezek a termékek arra a célra hogy ha nem tudok elegendő fehérjét bevinni az nap akkor ez tudja nagyjából pótolni a kimaradt fehérjék egy részét?

válasz
2017-04-18
Szia!

Összetételben nincs lényeges különbség.
Fehérje pótlásra nem ajánlom. Akkor már inkább egy tejsavó fehérje por.
napi 25-50 tablettával kéne számolni, ha ezzel akarod a rendes fehérjebevitelt pótolni...nem túl gazdaságos.

Vevővélemények

Végre vamai ami nem tej alapú.
2015-10-06
Bizonyos szinten gondjaim vannak a tejcukor, a tejfehérje lebontásával. A tejzsírról már nem is szólva. Mértékkel és (részben) feldolgozva kell tehát fogyasztanom ezeket a készítményeket. Próbáltam már több aminosav készítményt, de szinte mindegyik okozott puffadást, egyéb kellemetlen tüneteket. A BEEF esetében ezt nem tapasztaltam. Állóképességi sportokhoz ajánlom, terhelés alatt a sok szénhidráttal együtt jó tesz és nem terheli a gyomrot. A regenerációs szakaszban is feles adagokban használom.