Beef Aminos (200 tab.)

 / 4.7 3 vélemény
Scitec Nutrition Beef Aminos 200 tab.
Ár: 3 990 Ft
Egységár: 19,95 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BEEF AMINOS

Amino-peptidek hidrolizált marhafehérjéből

A marhahús egy elismert fehérjeforrás a tapasztalt sportolók körében. A fehérjéket általában enzimatikus úton feldarabolják, ami biológiailag hasznosítható peptideket eredményez. A BEEF AMINOS-ban megtalálható peptidek előállítása nem vegyi úton, hanem nyomás alkalmazásával történik, így érve el a friss, hormon-mentes marhahús alapanyag optimális hidrolízisét. Az eredmény a kitűnő emészthetőség, oldhatóság és felszívódás.

A BEEF AMINOS egy „peptid-spektrumot” biztosít: a termékben található peptidek körülbelül 15%-a 6000 Da, 55%-a pedig 3000 Da molekulatömeggel bír, a maradék 30% rendelkezik úgynevezett „szuper-peptid” formával, amelyek molekulasúlya 500 Da vagy még kevesebb. A kisebb, „előemésztett” peptidek használatával a kritikus jelentőségű edzés utáni regenerálódás gyorsabb lehet, csakúgy, mint a pozitív nitrogénegyensúly elérése, mivel a fehérjék kisebb méretre való feldarabolására már nem kell időt és energiát fordítania a szervezetnek. Ez lehetővé teszi a sérült izmok gyors helyreállítását, éppúgy, mint a hatékonyabb izom-hipertrófiát az anabolikus növekedés fázisában.

Formulánk ellátja a szervezetet mind a 9 esszenciális aminosav-típussal. Az esszenciális aminosavak fogyasztása elengedhetetlen számunkra, mivel a test nem képes őket előállítani, és így étrendünk részeként kell bevinni őket. A valódi marhahús fehérje tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, köztük a triptofánt is, nem pedig később kerülnek azok hozzáadásra a formulához – egyes cégek ugyanis sokszor inkább kollagén fehérjét használnak. A peptid formájú aminosavak fogyasztása rendkívül hatásos az edzés körüli időpontokban.

A BEEF AMINOS hidrolizált fehérje-tartalma hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Naponta 4 Beef Aminos tabletta bevétele ajánlott közvetlenül edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-12-29
Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy ez a termék savasít? Sajnos könnyen savasodó típus vagyok, reggel és este szeretnék bevenni egy adagot ebből. Üdvözlettel: Szilveszter

válasz
2017-01-03
Szia!

Csak annyira savasít mint egy adag fehérje vagy egy szelet hús.

Vevővélemények

éjszakai fehérje helyett költséghatékonyságból gyakori vendég lesz nálam
2015-06-01
Marhás amino, látványos hatása nem lesz soha mivel "csak" fehérje, ezért sokat nem lehet róla írni, ha elcsúszom egy étkezéssel illetve lefekvés előtt szedem négyesével. A szaga igazi marhabelsőséges hentes szag :) , a kutyám is szereti ropogtatni :) Teszi a dolgát, úgy érzem éjszakai fehérje helyett költséghatékonyságból gyakori vendég lesz nálam.