Beef Amino (120 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
BioTech USA Beef Amino 120 tab.
Ár: 3 790 Ft
Egységár: 31,58 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

BiotechUSA Beef Amino

MARHAFEHÉRJE IZOLÁTUMBÓL, SZARVASMARHA ALBUMINBÓL ÉS ARGENTIN MARHAMÁJ KIVONATBÓL SZÁRMAZÓ, MAGAS MINŐSÉGŰ, LAKTÓZMENTES AMINOSAV FORMULA.

1 ADAGBAN:

  • 7540 mg marhafehérje komplex

A Beef Amino minden egyes tablettájában összesen 19 fajta esszenciális és nem esszenciális aminosav található. Az aminosavak az izomrostjainkat felépítő fehérjealap alkotóelemei . A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, illetve a normál csontozat fenntartásához.

A Beef Amino a marhafehérjéből származó aminosavaknak köszönhetően magas dózisban tartalmaz természetes BCAA-t és glutamint. A Beef Amino ezen összetevőinek alacsony zsír-, és szénhidráttartalmának köszönhetően kitűnő választás a szálkásítás időszaka alatt is.

A Beef Amino glutén-és laktózmentes, ezért a laktózra és gluténre érzékenyek számára is ideális táplálék-kiegészítő. A Beef Amino az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

FELHASZNÁLÁS: 

fogyassz napi kétszer egy adagot (4 tabletta) az étkezések között. Edzésnapokon a második adagot fogyaszd az edzést követő 15 percen belül.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-03-16
Hali!

Nap 2x3db-ot szedek a termékből kb 2-3 hónapja. Az lenne a kérdésem, hogy kell-e pihenőt tartani, vagy szedhetem folyamatosan akármeddig?


válasz
2018-02-05

Vevővélemények

egész jó
2015-06-25
ahoz képest hogy bcaa remek termék ami fehérjét tartalmaz 19 fajta esszenciális és nem esszenciális aminosav azért ez egész jó jobb nem is lehetne ez a termék alacsony zsír-, és szénhidráttartalmának köszönhetően kitűnő választás a szálkásítás időszaka alatt ez nekem nagyon jól jött most a nyár előtt


ajánlani tudom egy jó kis tömegelés után