BCAA Pro (100 kap.)

 
Universal Nutrition BCAA Pro 100 kap.
Ár: 2 530 Ft
Egységár: 25,30 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

BCAA Pro

A BCAA Pro egy gyógyszerészeti tisztaságú elágazó láncú aminosav formula, mely a leucin-izoleucin-valin tökéletes 2:1:1 arányú keverékét adva fokozza az edzés közbeni energiaszintet, segíti az intenzív edzések okozta katabolikus folyamatok megelőzését, gyorsítja a regenerálódást, valamint a kapcsolódó klinikai kutatások adatai szerint maximalizálja a fehérje-színtézis és nitrogén visszatartás mértékét!

Adagolás:

Fogyassz napi 4 kapszula BCAA Pro-t. Az optimális eredmények éérdekében, fogyassz 2 kapszulát 45-60 perccel edzés előtt és 2 kapszulát 15-30 perccel edzés után.


A korábbi BCAA 2000 termék leírása:

Hogyha az aminosavak fontossága esik szóba, csak néhányuk lehet egyenrangú fontosság tekintetében a BCAA-kal (BCAA- elágazó szénláncú aminosavak). A BCAA-k melyek megtalálhatóak a BCAA 2000-ben is rendkívül fontosak kettős anabolikus és anti-katabolikus hatásuk révén az izomépítésben.

Felhasználási javaslat:

Fogyassz 4 kapszulát naponta. A nagyobb hatékonyság érdekében fogyassz 2 kapszulát 45-60 perccel edzés előtt és további 2 more kapszulát 15-30 perccel edzés után.


A korábbi disztribútor magyar nyelvű katalógusából:

A leucin és a többi elágazó láncú aminosav, az isoleucin és a valin kikerülik a májat, és közvetlenül nagymértékben befolyásolják az izomfehérje anyagcserét. Az elsődleges energiaforrások hiánya esetén a sejteket energiával látják el és ezzel megakadályozzák az izom leépülését. A leucin fontos a glutamin szintéziséhez, ezért az edzés előtt, után és étkezések között kiegészítőként szedett leucin antikatabolikus és immunerősítő hatású. A három aminosav aránya az Universal BCAA 2000-ben a legoptimálisabb a tökéletes beépítés-hasznosítás érdekében.

Adagolás:
2-4 kapszula közvetlenül edzés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2009-08-21
Hello, ez ajanlott kezdoknek egyetlen kiegeszitokent?

válasz
2009-08-22
Nem, a fontossági sorrend: rendes étrend (!), vitaminok és ásványi anyagok, fehérje és/vagy tömegnövelő, ízületvédők, kreatin, egyebek. A BCAA-2000 az egyéb kategóriába tartozik, minden ami előtte van a listán, sokkal fontosabb!

Vevővélemények