BCAA Turbo Jet (200 gr.)

 
Trec Nutrition BCAA Turbo Jet 200 gr.
Ár: 8 190 Ft
Egységár: 40,95 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA Turbo Jet (200 g)

A BCAA Turbo Jet egy különösen könnyen oldódó fejlett keveréke az elágazó láncú aminosavaknak (BCAA) és ezeknek az észtereinek, megerősítve AKG-val és aktív energiaszállítókkal. A termék ki van egészítve béta-alaninnal, glukuronalaktonnal és B vitaminokkal. Ezek a hozzáadott anyagok erősítik az L-leucin, az L-isoleucin és az L-valin hatását. A BCAA Turbo Jet segíti az izmok energiaellátást a nehéz edzésnapokon, valamint védi az izmokat a katabolizmustól, mivel az izmok regenerációját felgyorsítja.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi adagja 2x10g kb. 300 ml vízzel elkeverve.

Edzésnapokon:

  • Első adag 30 perccel az edzés előtt.
  • Második adag rögtön edzés után.

Edzésmentes napokon:

  • Első adag reggel felkelés után.
  • Második adag:étkezések között.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-01
Sziasztok!

szeretnék venni BCAA készítményt daganatos beteg részére az izom ill szírmentes testtömeg vesztés megelőzése céljából. tudom hogy igazán meggyőző eredmény nincs egyenlőre, de több orvos, dietetikus is ajánlott fehérje készítményt és a BCAA-król olvastam ide illő cikkeket. Sajnos az egyes termékeket nem ismerem és szeretnék nagyon jó/minél jobb minőségűt, nem kapszulásat, vízben jól oldódót (tejet nem ihat) és esetleg finomat venni. Melyiket javasolnátok?
Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy a Glutamin illetve más AS készítményeknek van e hasonló hatása.

Válaszotokat előre is köszönöm

válasz
2018-02-05
Szia!

Ízesített tiszta BCAA formula a BCAA-Xpress, elsősorban ezt ajánlom. A glutamin szintén erősen antikatabolikus hatású, ebből ízesített formula pl. a Glutamine Xplode, de önmagában is viszonylag semleges ízű a sima por.

Daganatos betegségek során nem tudom, mennyire ajánlatos a BCAA használata. A fogyás megakadályozásában valamennyit segíthet, de az olyan daganatok esetében, amelyek a kialakulását az ún. mTOR nevű fehérje rossz szabályozási mechanizmusa indukálta, a BCAA leucintartalma nem biztos, hogy előnyös, hiszen ez az aminosav szabad formában alkalmazva aktiválja az mTOR-t, ami nem biztos, hogy adott esetben kedvező a betegség kimenetele szempontjából.

Vevővélemények