BCAA G-Force (450 gr.)

 
Trec Nutrition BCAA G-Force 450 gr.
Ár: 9 990 Ft
Egységár: 22,20 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA G-Force (450 g)

A BCAA G-Force az elágazó láncú aminosavak, az L-izoleucin, L-leucin és L-valin, valamint a mikronizált L-glutamin körültekintően összeállított arányát tartalmazza. Ezek az aminosavak a tiszta izom 95%-át teszik ki, így ha ezek szintje csökken, akkor ez azonnali izomszövet lebomlást eredményez. Ezen aminosavak rendszeres szedése alapvető az állandó izomfehérje regenerációhoz. A rendszeres bevitelük nagyon fontos a pozitív nitrogén egyensúly fenntartásához, ami maga az anabolizmus (izomtömeg növelés). Közvetetten a BCAA G-Force befolyásolja a növekedési hormon (GH) és inzulin kibocsátást, mely egy potenciális anabolikus hormon. A BCAA G-Force rendszeres szedése erősíti a tiszta izomnövekedést, és megelőzi a kifáradást, túledzést. A BCAA G-Force edzés előtti fogyasztása növeli az energiádat, így az erőd és állóképességed is növekszik az edzés folyamán. A formula az immunrendszert is erősíti, így jelentősen növekszik az ellenálló-képességedet.

Felhasználási javaslat:

Edzés napon: Vegyél be 6.5 g-ot rögtön ébredés után, 6.5 g-ot 30 perccel edzés előtt és 6.5 g-ot közvetlenül edzés után.

Edzés nélküli napon: vegyél be 6.5g-ot közvetlenül ébredéskor és lefekvés előtt. Igyál hozzá 200-300ml vizet, vagy gyümölcslevet. Ne kombináld a BCAA G-Force-t protein kiegészítőkkel egy dózisban (pl. tej). Ne oldd fel a formulát.

MEGJEGYZÉS: A dobozban egy praktikus kanál található. Ez segít pontosan kimérni a formula egy adagját (a második vonal a skálán 6.5 g-ot jelent).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények