BCAA-Xpress (7 gr.)

 / 4.8 68 vélemény
Scitec Nutrition BCAA-Xpress 7 gr.
Ár: 140 Ft
150 Ft
Megtakarítás:10 Ft 7%
Egységár: 20,00 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

BCAA XPRESS

Esszenciális elágazó láncú aminosav ital

ITALPOR LEUCINNAL, IZOLEUCINNAL ÉS VALINNAL

Az elágazó láncú aminosavak (BCAA-k), név szerint a leucin, az izoleucin és a valin, egy fontos csoportját képezik az aminosavaknak. A BCAA-k az emberi test számára esszenciális 9 aminosav közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy a test nem képes az előállításukra. Az egyetlen forrásunk ezekből az aminosavakból a mindennapi táplálékunk, vagy a táplálék-kiegészítők.

Az elágazó láncú aminosavak több, mint 35%-át teszik ki az izomfehérjék esszenciális aminosav-készletének. A leucin, az izoleucin és a valin elengedhetetlen aminosavak, amelyek vegyes étkezési fehérje-forrásokból biztosíthatók. A BCAA-k bevihetőek étrend-kiegészítőként is, amely kifejezetten javasolt erőteljes edzés vagy fizikai munka körüli időpontokban. A BCAA XPRESS 2:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint, és mivel italpor formában van, folyadékként fogyasztva gyorsabban tud felszívódni, mint egy tablettás formula. Továbbá, kényelmesen kortyolgatható edzés közben is.

Csuhai János, Team Scitec
Csuhai János
Testépítő, Arnold Classic Europe Amateur 2013 2. hely, Superbody 2013 Open bajnok
Team Scitec

Adagolási javaslat

Naponta 1 adag (7 g – 1 adagolókanál, ízesítetlen: 5 g – 1 adagolókanál) BCAA Xpress italpor elfogyasztása javasolt 250 ml vízben vagy egyéb folyadékban feloldva. Edzés előtt, alatt vagy azt követően, vagy pihenést megelőzően alkalmazandó. A bekevert italport hagyja egy ideig állni a legjobb feloldódás biztosítása érdekében.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-07-19
Szia! Hány éves kortól ajánlott a fogyasztása?

válasz
2016-07-19
Szia!

Bármilyen korban fogyasztható.

Vevővélemények

Kosaram állandó tagja lesz
2015-03-02
Igen, kicsit nehezen oldódik. Én kis adag meleg vízben szoktam oldani, és később öntöm fel hideggel (nem tudom, csak hideg vízzel mennyivel megy gyorsabban-lassabban, nem kísérleteztem. Pezsgőtablettával sem jobb.). Az edzés alatt iszom elsősorban víz helyett, és határozottan jobban telik vele az idő, kitartóbbá is tesz. Az almás íze is nagyon tetszik, alig várom, hogy hosszabb távú bringatúrákon is tesztelhessem. :)
csillagosöt
2015-03-12
Napi egy tasakkal használok. Nem kell méregetnem, bárhová el tudom vinni. Hatásáról nem kell sokat mondanom. Egy kiváló termék. Hozza az elvárt hatást. Mindenkinek ajánlom.
A lehető legjobb
2015-03-23
Praktikus ez a kis tasak, nekem nagyon jól oldódik, és kitolta a fáradtságérzetemet is az edzés során.
Könnyen oldódik!
2015-03-31
Vettem belőle egy csomót, jobban szeretem tasakosba, mint méregetni még külön! Shakerbe beledobom, összerázom kicsit, hagyom állni pár percet és tökéletesen fel is oldódott! Az íze pedig fantasztikus számomra, hiszen az alma amúgy is nagy kedvencem.
Tökéletes!
2015-04-06
Az ára jó és az íze is. Edzés közben iszogattam, kitolja a fáradtságot és jobban megy az edzés. Legközelebb már dobozos kiszerelést veszek.
Praktikus
2015-04-21
Nagyon tetszik ez a tasakos verzió, nem mindig fér bele a keretbe a dobozos. Edzés közben szoktam inni, később fáradok el, főleg kardio közben. Nagyon finom és 1-2 perc alatt feloldódik. Minden rendelés mellé fogok tenni pár tasakkal.
Remek termèk
2015-04-29
Elengedhetetlen a használata, (szerintem) edzès közben iszom. Az ize is jó, gazdaságos, megfizethetö, nagyon jo termèk.
Jó termék.
2015-08-20
Próbaképpen rendeltem 10 csomagot, az íze nagyon finom, mintha almalevet inna az ember. Kerékpározáshoz használom, a kulacsba már régóta nem izot, hanem bcaa-t keverek, mert észrevehetően kitolja a fáradtságérzetet. Edzés után elkortyolva nagyban gyorsítja a regenerációt. Vegyétek!
Az amino!
2016-02-21
A csomagolás praktikus! Edzés előtt kettő és fél deciliter vízben feloldva a BCAA-Xpresst már fogyaszthatom is! Az oldódásra egy shakerben rá kell segíteni! Nem párosítom semmivel mert kicsit émelyítő hatása volt számomra! Próbáltam edzés közben és utána, de inkább előtte vált be! Szemmel láthatóan megakadályozza az izomlebomlást az elágazó láncú aminosav! Társam lesz!
Szuper
2016-03-27
Kellemesen csalódtam, igen kellemes ízű. Egy kiváló termék. Hozza az elvárt hatást. Mindenkinek ajánlom. Praktikus ez a kis tasak, nekem nagyon jól oldódik, és kitolta a fáradtságérzetemet is az edzés során. Terepfutások és hosszú táv futásokon használom jó hatást nyújt.